Το Airbnb στην Κρήτη σε άλλο επίπεδο: Κρητικός αγόρασε σπηλιές που ζούσαν λεπροί και τις μετέτρεψε σε δωμάτια με τζακούζι

Airbnb στην Κρήτη: Σπηλιές μεταμορφώθηκαν σε σπίτια και νοικιάζονται

Σε άλλο επίπεδο έχουν πάει οι Κρητικοί τα Airbnb, μιας και ανακαλύπτουν ιδιαίτερους και ευφυείς τρόπους για να νοικιάζουν τα καταλύματά τους. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί οι σπηλιές, στις οποίες ζούσαν οι λεπροί, σήμερα νοικιάζονται και χαρίζουν μία ασφαλή και ξεχωριστή διαμονή. Αυτές οι νέες προοπτικές ανάπτυξης ανοίγονται στη Χρυσοπηγή ή αλλιώς τη Μεσκινιά, στην Κρήτη. Στο μέρος αυτό για 187 χρόνια έζησαν οι λεπροί, στεγάζοντας τον πόνο και τα όνειρα τους από τα μέσα του 18ου αιώνα.

Στη συνοικία με τα στενά σοκάκια, όπου οι άνθρωποι υπέφεραν μέχρι το θάνατό τους, υπάρχουν 165 σπηλιές στις οποίες βρήκαν καταφύγιο φτωχοί άνθρωποι και πρόσφυγες μέχρι τη δεκαετία του 1960.

Πριν 17 χρόνια, ο κ. Μανόλης Γιανναδάκης αγόρασε σπηλιές, τις οποίες διαμορφώνει σε δωμάτια. Αυτά τα δωμάτια θα νοικιάσει σε τουρίστες μέσω της πλατφόρμας τύπου Airbnb.

Airbnb στην Κρήτη: Τζακούζι σε σπηλιά

Λίγο πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν, φιλοδοξεί τα πάντα να είναι έτοιμα στις 5 σπηλιές, όπου η θερμοκρασία αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο ίδιος ξενάγησε στις σπηλιές αλλά και στους χώρους όπου σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα υπαίθριο καφενεδάκι αλλά και τζακούζι σε σπηλιά.

Πέρα από τα υπαίθρια δωμάτια με θέα τα αστέρια και οι σπηλιές , αναμένεται να εντυπωσιάσουν τους τουρίστες. Εκείνους που επιθυμούν κάτι το διαφορετικό στις διακοπές τους, γνωρίζοντας παράλληλα την ιστορία του τόπου.

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα