Το αποκάλυψε η Αγγελική Ηλιάδη: Πήγε ουρλιάζοντας στο σχολείο των γιων της κι έκανε χαμό μετά από αυτό που έμαθε

Αγγελική Ηλιάδη: Η στιγμή που έγινε έξαλλη

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα, για την μητρότητα, για τους γιους της αλλά και πως μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της.

«Είναι τέλειο να μεγαλώνεις δύο αγόρια. Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια, ήθελα μόνο αγόρια. Νομίζω ότι αν είχα κόρη, δεν θα είχα καθόλου καλή σχέση μαζί της, θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ», είπε αρχικά η τραγουδίστρια στη συνέντευξή της.

Μάλιτσα, η ίδια αποκάλυψε ότι αντέδρασε οργισμένα όταν έμαθε ότι οι συμμαθητές των παιδιών της τους κάνουν bullying: «Έχει συμβεί και στους δύο γιους μου να δεχτούν bullying, με φρικάρουν τέτοια γεγονότα, δεν ανέχομαι κανείς να κάνει το παραμικρό στο παιδί μου. Εννοείται ότι πήγα από το σχολείο, πήγα και ούρλιαζα. Είναι να μην ενοχλήσεις τα παιδιά μου και κανέναν δικό μου άνθρωπο», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε και για την απουσία της πατρικής φιγούρας : «Σίγουρα τους έχει λείψει. Και στον Βασίλη όλα τα χρόνια που ήμουν με τον μπαμπά του, εκείνος ζούσε στο εξωτερικό, δεν ζήσαμε ποτέ μαζί, παρά μόνο στις διακοπές. Δεν θα πω ότι είμαι και μαμά και μπαμπάς, όπως έλεγα κάποτε. Βλακείες έλεγα. Δεν μπορεί η μαμά να αναπληρώσει το κενό του πατέρα», είπε και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ αυστηρή στο κομμάτι αυτό. Ξέρω ότι δεν μπορώ να τα κάνω όλα όπως θα ήθελα γιατί μοιράζομαι σε πολλά κομμάτια και είμαι ένας άνθρωπος».

Η συνέντευξη της Αγγελικής Ηλιάδη

Related posts

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον