Τα παράτησε όλα και έφυγε: Στο Άγιο Όρος ο Πέτρος Φιλιππίδης

Πέτρος Φιλιππίδης: Μετά τη δικαστική απόφαση στο Άγιο Όρος

Σήμερα, 16/3, έγινε η αποκάλυψη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στο Άγιο Όρος. Μάλιστα ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε πως θέλει να πάρει συνέντευξη από τον ηθοποιό ενώ δεν θεωρεί ειλικρινή την απόφαση του Φιλιππίδη για να πάει στο Άγιο Όρος.

Μετά τη δικαστική απόφαση που τον έκρινε ένοχο για δύο απόπειρες βιασμού με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών κατά συγχώνευση κι αθώο στην κατηγορία του βιασμού, ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την απαγόρευση της εξόδου του από τη χώρα και την εμφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Super Κατερίνα, ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα στις 3 Μαρτίου και τις ημέρες που ακολούθησαν βρέθηκε στο Άγιον Όρος για μία ημέρα.

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Πέτρο Φιλλιπίδη

«Θεωρώ την κίνηση περί Αγίου Όρους μετά το παρών του στο αστυνομικό τμήμα επίφαση. Δηλαδή πάει να του δώσει ένα κλίμα της ανάγκης απομόνωσης της θρησκείας. Ο καθένας μας θέλει να πάει στο Άγιο Όρος να δει αυτό τον τόπο. Όταν το κάνει υπό αυτές τις συνθήκες το χρησιμοποιεί για τον εαυτό του, για την εικόνα του. Η αξία του Αγίου Όρους είναι να πας και να μελετήσεις το φαινόμενο σιωπής χώρου και πάντων κάτω από μια προσωπική ηρεμία. Η επίκληση του Θεού γίνεται μέσα σου, γίνεται παντού δεν χρειάζεται τελετουργικός χώρος», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την πληροφορία ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης επισκέφθηκε το Άγιον Όρος.

Related posts

Ο «θησαυρός» του Αγίου Όρους: Η θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» στην Αθήνα από τις 3 Μαΐου

Σε αντιπαράθεση η Σοφία Βογιατζάκη με την Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι τηλεοπτικό προϊόν» – «Τότε γιατί ήρθες;»

Έχει ξεπεράσει τη Καινούργιου: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Φίλιππου Τσαγκρίδη, διέρρευσαν φωτογραφίες

Σε πελάγη ευτυχίας η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έκαναν καμάκι στη Νέα Υόρκη, περνάει η μπογιά μου»

Πάσχα στο Άγιο Όρος: Οι διάσημοι Έλληνες που άφησαν για λίγο τα εγκόσμια και οι μαρτυρίες τους για τα θαύματα που έζησαν

«Η φτώχεια του χτυπά τη πόρτα»: Δύσκολες στιγμές για τον Πέτρο Φιλιππίδη, το νέο επάγγελμα μετά το τέλος από τηλεόραση και θέατρο

Κανείς δεν τον αναγνώρισε: Η «επιστροφή» του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεόραση εδώ και λίγες μέρες

Στη Νέα Υόρκη η Κατερίνα Καινούργιου: Οι φωτογραφίες από τις λαμπερές διακοπές του Πάσχα

Η Κατερίνα Καινούργιου έμαθε τα δυσάρεστα στον αέρα: «Μόλις με πήρε τηλέφωνο η αστυνομία για έναν δικό μου άνθρωπο…»