Το Δράμα της χρυσής κληρονόμου: Το βράδυ που η Αθηνά Ωνάση ξύπνησε με φρικτούς πόνους, το παιδί που έχασε, η κατάθλιψη και η απομόνωση

Αθηνά Ωνάση: Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε με την αποβολή του παιδιού της

Μια αποβολή είναι τραυματική και πολύ δύσκολη κατάσταση για οποιαδήποτε μητέρα και αυτό ισχύει και με την Αθήνα Ωνάση, η οποία είχε πολύ δύσκολες στιγμές τους τελευταίους μήνες της ζωής της.

Άγνωστες λεπτομέρειες του γάμου της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο είχε αποκαλύψει ένα πορτογαλικό περιοδικό.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό υποστήριζε, ότι η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο έζησαν ευτυχισμένα χρόνια τον πρώτο καιρό του γάμου τους, ωστόσο όλα διαλύθηκαν, όταν η χρυσή κληρονόμος έμεινε έγκυος και έχασε το παιδί. Μετά, έπεσε σε κατάθλιψη, απομακρύνοντας τον Αλβάρο, ο οποίος την ίδια περίοδο πύκνωνε τα ταξίδια του στο εξωτερικό και στις αναζητήσεις συντροφιάς.

Τι αποκαλύπτουν κοντινές πηγές της Αθηνάς Ωνάση

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πορτογαλικό περιοδικό, ο Αλβάρο το πρώτο διάστημα ήταν πιστός στην Αθηνά Ωνάση. «Είχε εκτιμήσει πόσο τον στήριξε στο μεγάλωμα της κόρης του, την οποία αντιμετώπισε σαν δικό της παιδί», γράφει.

Όπως υποστηρίζει όλα άλλαξαν, όταν στα δύο χρόνια της σχέσης τους η Αθηνά Ωνάση έμεινε έγκυος. Το γεγονός την άγχωσε και την στρέσαρε και μάλιστα καθυστέρησε να αποκαλύψει το ευχάριστο νέο στον Αλβάρο. «Η Αθηνά άργησε να αποκαλύψει στον Αλβάρο την εγκυμοσύνη της, γιατί φοβόταν», αποκαλύπτει πηγή που βρισκόταν κοντά στο ζευγάρι.

Όταν του το αποκάλυψε, εκείνος έγινε προστατευτικός κάτι που πίεσε περαιτέρω την Αθηνά Ωνάση. Ωστόσο, η εγκυμοσύνη τελείωσε απότομα. Η Αθηνά Ωνάση ξύπνησε ένα βράδυ με φριχτούς πόνους και αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η ζωή της ίδιας δεν κινδύνεψε ποτέ, ανέφερε το πορτογαλικό δημοσίευμα.

Η κατάθλιψη και η απομόνωση της Αθηνάς Ωνάση

Αν και ο Αλβάρο στάθηκε δίπλα της μετά την αποβολή, εκείνη βυθίστηκε στην κατάθλιψη. Απομακρύνθηκε από το σύζυγό της, αφιερώθηκε στα άλογά της. Ήταν η ίδια περίοδος που τα ΜΜΕ οργίαζαν για τα περί νευρικής ανορεξίας.

Μετά από μια περίοδο ανάρρωσης και ενώ η Αθηνά Ωνάση είχε αφοσιωθεί στα άλογά της, όταν ο Αλβάρο επανήλθε στο θέμα, η χρυσή κληρονόμος του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να κάνει παιδί γιατί φοβόταν την κατάρα των Ωνάσηδων. Και εκεί ξεκίνησε να γράφεται το τέλος της σχέσης της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση με τον Βραζιλιάνο ιππέα.

Το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο

Τα ταξίδια του Αλβάρο με διάφορες προφάσεις γίνονταν όλο και πιο συχνά και σε αυτά έβρισκε παρηγοριά και ευχαρίστηση στην παρέα άλλων γυναικών.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Αθηνά Ωνάση γνώριζε από την πρώτη στιγμή τα πάντα, αλλά δεν την ενδιέφερε, γιατί ήταν βυθισμένη στην κατάθλιψη, την οποία προσπαθούσε να ξεπεράσει με ιππασία, συνεδρίες ψυχοθεραπείες αλλά και την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Related posts

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Αθηνά Ωνάση: Έτοιμη για να γίνει μητέρα και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Αλμπέρτο Ζόρζι

Στα 15.000.000 κοστολογείται η πολυτελής βίλα του Αριστοτέλη Ωνάση: Στο Λαγονήσι η απίθανη οικία του Έλληνα κροίσσου

Θα ήταν περήφανος ο Αριστοτέλης: Η Αθηνά Ωνάση κληρονόμησε το δαιμόνιο του παππού της και «εκτοξεύει» την περιουσία της με αυτό τον τρόπο

Το σημείο που έχει «σημαδέψει» η Αθηνά Ωνάση: Το μυστικό της χρυσής κληρονόμου αποκαλύφθηκε με μια φωτογραφία

Ούτε η Αθηνά Ωνάση δεν ξέρει τι έχει: Η αμύθητη περιουσία με τους ράβδους χρυσού και τους 217 τραπεζικούς λογαριασμούς

Η Αθηνά Ωνάση το έδωσε για 11.5 εκατ. ευρώ: Το τεράστιο σπίτι που «ξεφορτώθηκε» η χρυσή κληρονόμος – Εκεί πέθανε ο Αριστοτέλης

Σούσουρο με την περιουσία της Αθηνάς Ωνάση: Ράβδοι χρυσού, 217 τραπεζικοί λογαριασμοί και βίλες στην Ευρώπη

Θα γινόταν έξαλλος ο Αριστοτέλης: Το «θρυλικό» ανάκτορο στο εξωτερικό που λάτρευε και ξεπούλησε η Αθηνά Ωνάση

Κανείς δεν πήρε χαμπάρι ότι είναι η Αθηνά Ωνάση: Μελαχρινή, ατημέλητη και χωρίς άντρες της ασφάλειας στο Μόντε Κάρλο