Το πιο οργανωμένο σπίτι στον κόσμο: Γυναίκα φανερώνει όλα τα μυστικά της

Οργάνωση: Το βίντεο που θα μεταμορφώσει το σπίτι σου

Χαοτική χαρακτηρίζεται η σημερινή εποχή και καθημερινότητα, με την ανάγκη του ανθρώπου α βάζει όλο και περισσότερη τάξη τόσο στον εξωτερικό του χώρο όσο και στις σκέψεις του. Όλα όμως ξεκινούν από κάπου και αν ο χώρος στον οποίο περιβάλλεσαι δεν μπορεί να σου προσφέρει την οργάνωση και γαλήνη που θες, τότε το πιο πιθανό είναι να δυσκολευτείς και με τις χαοτικές σου σκέψεις.

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ έχει πάει την οργάνωση σπιτιού σε άλλο επίπεδο και αφού τα κατάφερε, θέλησε να μοιραστεί σε βίντεο όλες εκείνες τις συμβουλές που θα βοηθήσουν για ένα πιο οργανωμένο περιβάλλον.

Η Alejandra Costello αρέσκεται να ανεβάζει βίντεο στο δικό της κανάλι στο Youtube. Όσον αφορά τη θεματολογία των βίντεό της, έχουν να κάνουν συνήθως με την οργάνωση του σπιτιού. Η ίδια θέλει να βοηθάει τους συνανθρώπους της. Γι’ αυτό δημιουργεί βίντεο τα οποία και ανεβάζει για να τους βοηθήσει.

Οι συμβουλές και ιδέες για εύκολη οργάνωση σπιτιού

Το βέβαιο είναι πως πρόκειται για δοκιμασμένες λύσεις, οι οποίες βοηθούν τους τηλεθεατές του καναλιού της να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή τους. Αυτό γίνεται φυσικά, με το να ακολουθεί κάποιος πιστά τις συμβουλές της.

Η Alejandra Costello προσπαθεί να διαδίδει μέσα από τα βίντεό της, τις ιδέες της. Αυτές έχουν να κάνουν με όλα τα δωμάτια και τους χώρους του σπιτιού. Έτσι, η εξειδίκευσή τους είναι γενική και όχι συγκεκριμένη για κάποιο δωμάτιο (π.χ. για την κουζίνα).

Η Alejandra Costello στο «Home Organizing by Alejandra.tv» είναι τόσο λεπτομερής, που η ίδια σε κάποιο επεισόδιο τοποθετεί τις μπαταρίες της σε ένα κουτί και τις χωρίζει ανά κατηγορία.

Related posts

Μαθεύτηκε το ζώδιο του Στέφανου Κασσελάκη – Είναι γεννημένος Ηγέτης

Ανατροπή για τον Δημήτρη Κόκοτα: Κάτι άλλαξε τη Μεγάλη Πέμπτη, έγινε το θαύμα για τον τραγουδιστή

Μαύρο Πάσχα: Νεκpή η γυναίκα που έπεσε στο λιμάνι με το αυτοκίνητο της