Το Twitter απαντάει στον Μητσοτάκη για την καταπληκτική ποιότητα ζωής της Ελλάδας

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το διαδίκτυο εναντίον του

Ένας από τους βασικούς λόγους όπου τα social media στις μέρες μας έχουν τεράστιο κοινό, το οποίο ασχολείται για ατελείωτες ώρες με αυτά, είναι καθώς ο χλευασμός και το γέλιο κυριαρχεί με απόλυτα πετυχημένα αστεία. Μπορεί στην συγκεκριμένη περίπτωση αντί για γέλιο… να είναι οι τραγικές οι καταστάσεις που παρουσιάζονται, ωστόσο το #καταπληκτικήποιοτηταζωής βρίσκεται στα trends.

Ο διάλογος του Κυριάκου Μητσοτάκη: Από εκεί που όλα ξεκίνησαν…

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της ελληνικής εταιρείας Viva Wallet στην οποία πρόσφατα επένδυσε η Jp Morgan. Σε διάλογο που είχε με τον CEO & Co Founder της Viva Wallet Χάρη Καρώνη, δήλωσε ότι «… όλος ο κόσμος των startups είναι και ένας κόσμος βαθιά αξιοκρατικός. Προχωράς ανάλογα με τη δουλειά σου, με την επιτυχία σου, με τη συνεισφορά σου στην εταιρεία. Και βέβαια αυτό κάνει και πάρα πολλούς νέους και λιγότερο νέους που έφυγαν από την Ελλάδα τα χρόνια της κρίσης να σκέφτονται να γυρίσουν πίσω.

Η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής. Αν μπορεί να προσφέρει καλή εργασία και καλές απολαβές, για κάποιον ο οποίος είναι Έλληνας η επιστροφή είναι περίπου μονόδρομος και αυτό είναι κάτι που αρχίζουμε και το βλέπουμε να γίνεται».

Η ατάκα αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε αμέσως Viral και το Twitter σταύρωσε τον πρωθυπουργό!

Όπως ήταν λογικό η ατάκα αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε αμέσως Viral και το Twitter σταύρωσε τον πρωθυπουργό! Το Athensmagazine.gr συγκέντρωσε τα καλύτερα tweets και σας τα παρουσιάζει παρακάτω.

Related posts

Η Μαίρη Συνατσάκη μόλις απάντησε στον Ηλία Ψινάκη και όλη η Ελλάδα μιλάει γι’ αυτό

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής