Το βίντεο που προκάλεσε σάλος: «Είμαι πολύ όμορφη για να δουλεύω – Σιγά μη σηκώνομαι στις 6 το πρωί κάθε μέρα επί 60 χρόνια»

TikTok: Viral έγινε μια Tiktoker με αυτά που δήλωσε

Μια νεαρή κοπέλα δεν θέλει καν να σκέφτεται το ωράριο 9 με 5 και την καθημερινή εργασία. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κοπέλας «είναι πολύ όμορφη» για να ασχοληθεί με μια δουλειά.

Η Lucy Welcher —μια influencer με περισσότερα από 10 εκατομμύρια likes στο TikTok likes έκανε τη δήλωση σε ένα πρόσφατο βίντεο και δίχασε τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν θέλω να δουλεύω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Φαίνεται να θέλω να σηκώνομαι στις 6 το πρωί κάθε γ@@@ μέρα για τα επόμενα 60 χρόνια; Όχι! Είμαι πολύ όμορφη για αυτό», είπε σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral, σύμφωνα με τη New York Post.

Αρκετοί έσπευσαν να μοιραστούν τις δικές τους σκέψεις πάνω στη δήλωση αυτή, με ορισμένους να την αποκαλούν «τεμπέλα».

«Προσπάθησε το να σηκώνεσαι στις 4 κάθε μέρα και να δουλεύεις 60 ώρες την εβδομάδα», σχολίασε κάποιος.

«Ελπίζω να γίνεις πιο ταπεινή κορίτσι. Η εμφάνιση δεν έχει να κάνει με την εργασία και είναι θλιβερό που έχεις αυτή τη νοοτροπία», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

«Μήπως να προσπαθήσεις να γίνεις ενήλικας αντί για μια πριγκίπισσα με προνόμια που περιμένει να της τα φέρνει όλα η ζωή;», αναρωτήθηκε κάποιος άλλος.

Εκατοντάδες πάντως την υποστήριξαν, λέγοντας ότι συμφωνούν με αυτό που λέει και πως και τους ίδιους τους έχει κουράσει η δουλειά.

«Πες τα!», έγραψε κάποιος, ενώ ένας δεύτερος υποστηρικτής έγραψε: «Στέλνω αυτό σε κάθε εργοδότη που είχα ποτέ».

Ένας άντρας είχε μια πρόταση για εκείνη: «Μπορείς να γίνεις γυναίκα μου. Βγάζω έξι ψηφία τον χρόνο. Απλώς φρόντισε να είναι καθαρό το σπίτι και το φαγητό στο τραπέζι».

Η ξανθιά δεν αποκάλυψε πού εργάζεται τώρα, αργότερα όμως στα σχόλια ξεκαθάρισε ότι όσα λέει στο βίντεο ήταν ένα «αστείο».

Η Welcher συχνά μοιράζεται βίντεο με την ίδια να ετοιμάζεται για τη δουλειά της και πρόσφατα αποκάλυψε μάλιστα ότι πήρε προαγωγή. «Ξεκινάω σε μια νέα θέση στη δουλειά μου σήμερα, έτσι αντί να διπλώνω πετσέτες θα είμαι στο γραφείο», έγραψε.

@luluhasfun Do it rn? #sephorahacks #shopping ♬ original sound – Lucy?

TikTok: Η New York Post για την κοπέλα που προκάλεσε σούσουρο

Related posts

Πήρε θέση η Παλιοσπύρου: Τηλεφώνησε στην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και της έδωσε την καλύτερη συμβουλή

Ίσως η ωραιότερη 40άρα της Ελλάδας: Η Ελένη Φουρέιρα με μικροσκοπικό μπικίνι και οι κοιλιακοί της που «κόβουν» την ανάσα

Η τραγική ειρωνεία για το θάνατο του 26χρονου ποδοσφαιριστή, Στάθη Χατζηλάμπρου – Πώς έγινε το τροχαίο