Το ξεστόμισε η Ιωάννα Βάσσου: «Θα κλείσουν σπίτια έτσι και ανοίξουν στόματα για αυτά που γίνονται στην τηλεόραση, πολλοί θα μπουν φυλακή»

by Εύα Ζαχαριάδη

Ιωάννα Βάσσου: Η αφοπλιστική συνέντευξη της παρουσιάστριας

Η Ιωάννα Βάσσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά». Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του Action 24 παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αθηναΐδα Νέγκα. Δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το#metoo, τη δύσκολη συνεργασία με συναδέλφους της αλλά και για τα δάκρυα που χρειάστηκε να συγκρατήσει στον αέρα του δελτίου ειδήσεων.

«Μετά το #metoo, ελάχιστα έχουν μπει στη θέση τους, έως και καθόλου. Δεν έχει αγγίξει κανείς το θέμα της τηλεόρασης και δεν θα το αγγίξει, γιατί εμείς βγάζουμε αυτούς που πρέπει να βγάλουμε», δηλώνει η Ιωάννα Βάσσου.

«Αν ανοίξουν στόματα για το τι συμβαίνει στην τηλεόραση, θα κλείσουν σπίτια, θα απολυθούν άνθρωποι κι άλλοι θα μπουν φυλακή. Συμβαίνουν πολύ σκοτεινά πράγματα. Τα έχω δει, τα έχω ακούσει και έχω βιώσει και δύσκολη κατάσταση από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο στη δουλειά», αποκαλύπτει η δημοσιογράφος.

«Τα πήγαινα πάντα εξαιρετικά με τους άντρες συναδέλφους μου. Αντιμετώπισα πρόβλημα με γυναίκες. Υπήρχε ενόχληση, γιατί έμπαινα με αέρα στη δουλειά. Χαμογελούσα και ενώ όλοι με βαρούσαν, εγώ έδειχνα ότι όλα είναι τέλεια», παραδέχεται η Ιωάννα Βάσσου και τονίζει: «Δεν μου το έλεγε η ίδια, μου το μετέφεραν και μου το έδειχνε με διάφορους τρόπους».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ιωάννα Βάσσου εξομολογήθηκε το περιστατικό που την έκανε να «λυγίσει» στον αέρα την ώρα που εκφωνούσε δελτίο ειδήσεων στο Action24.

Το ξεστόμισε η Ιωάννα Βάσσου: «Θα κλείσουν σπίτια έτσι και ανοίξουν στόματα για αυτά που γίνονται στην τηλεόραση, πολλοί θα μπουν φυλακή»

Η στιγμή που η Ιωάννα Βάσσου λύγισε on air στον αέρα της τηλεόρασης

«Έχω κλάψει δευτερόλεπτα πριν το βίντεο ή ενώ έπαιζε. Δεν έχει φανεί στον αέρα να κλάψω. «Λύγισα» όμως και έκλαψα όταν κατέπεσε το Φάντομ στην Ανδραβίδα πριν από περίπου 2 μήνες», παραδέχεται η δημοσιογράφος.

«Όταν ετοίμαζα επάνω το δελτίο, άκουσα τον επικήδειο της μάνας. Συγκλονίστηκα. Άρχισα να κλαίω, έγραψα κι ένα πολύ συναισθηματικό on, να και δεν θα ‘πρεπε. Μετέφερα λόγια της μάνας στο on. Ενημέρωσα τον σκηνοθέτη και τον αρχισυντάκτη μου ότι δεν είμαι καλά, ότι δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το βγάλω το δελτίο. Μου λένε: δεν έχεις ανάγκη εσύ», περιγράφει.

«Ξέσπασα σε λυγμούς, έκανα πολλή ώρα να συνέλθω. Στεναχωρήθηκα, έκλαψα. Έλεγα το on κλαίγοντας στον αέρα, γιατί μπήκα στη θέση αυτής της μάνας», εξομολογείται κλείνοντας η Ιωάννα Βάσσου.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo