Τρικούβερτο γλέντι για την Πόπη Τσαπανίδου: Έγινε ο γάμος της Μαρίνας πάνω στην άμμο, με φόντο το απέραντο γαλάζιο

Πόπη Τσαπανίδου: Πάντρεψε την κόρη της Μαρίνα στην Τήνο

Η Πόπη Τσαπανίδου, είδε την κόρη της να ντύνεται νυφούλα σ’ έναν εντυπωσιακό γάμο ο οποίος τελέστηκε στην Τήνο. Ο γάμος έγινε πάνω στην άμμο σ’ ένα μοναδικό σκηνικό με θέα την θάλασσα.

Η Μαρίνα και και ο αγαπημένος της αποφάσισαν να ενωθούν το βράδυ του Σαββάτου 27 Αυγούστου με τα δεσμά του γάμου στην όμορφη Τήνο.

Μάλιστα επέλεξαν να παντρευτούν πάνω στο κύμα, σε ένα μαγευτικό σκηνικό, όπως αυτά που βλέπουμε συνήθως σε χολιγουντιανές ταινίες.

Η Μαρίνα και ο σύντροφός της Βιτόριο, Ιταλός στην καταγωγή, μαζί φυσικά με τον γιο τους, Έκτορα, ζουν στο Άμστερνταμ και τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Τήνο για να τελέσουν τον γάμο τους που έγινε χθες (27/8) το απόγευμα, την ώρα της δύσης του ηλίου, σε ένα μοναδικό σκηνικό.

Να θυμίσουμε ότι οι νεόνυμφοι έχουν έναν γιο που ήρθε στον κόσμο πέρυσι τον Ιούνιο και ξετρέλανε τη γιαγιά του η οποία δεν τον αφήνει από την αγκαλιά της κάθε φορά που είναι κοντά του.

Με την πρώτη ευκαιρία η Πόπη Τσαπανίδου ταξιδεύει στην Ολλανδία για να βρεθεί κοντά στη μεγάλη της αδυναμία, τον εγγονό της που είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχει, μαζί φυσικά με τις τρεις κόρες της.

Όπως όμως η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της:

«Είναι αδύνατον να ξαναγυρίσουμε στο χθες. Το χθες τελείωσε. Το παίρνεις απόφαση και λες τώρα θα κοιτάξω μπροστά. Και το μπροστά θα είναι δύσκολο, αλλά κάποια στιγμή θα ξαναγελάσω, θα ξαναχαρώ. Κάποια στιγμή θα μάθω να ζω με αυτό. Καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να περνάς χρόνο με την οικογένειά σου, να τους αγαπάς, να γελάς μαζί τους γιατί ανά πάσα στιγμή αυτό μπορεί να τελειώσει και αυτό είναι κάτι που δεν ντο συνειδητοποιεί κανείς».

Πόπη Τσαπανίδου: Όλες οι φωτογραφίες από τον γάμο

Related posts

Γιάννης Καλλιάνος: Ξεσπά ο αδερφός του για τον πατέρα τους – «Η Ελλάδα δεν είναι κράτος πρόνοιας – Ζείτε σε μια χώρα που έχουν καταλυθεί τα πάντα»

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα