Βάνα Μπάρμπα: «Της έδωσα χαστούκι γιατί ήταν προσβλητική απέναντί μου. Δεν μπορείς να μπαίνεις έτσι μέσα σε ένα ζευγάρι»

by Τόνια Τζαφέρη

Βάνα Μπάρμπα: Μίλησε ανοιχτά για τις “έντονες” στιγμές στην ζωή της

Στην Αννίτα Πάνια ανοίχτηκε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, η οποία προχώρησε σε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις που δεν γνωρίζαμε για την ίδια και ομολογουμένως μας προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς δήλωσε πως έχει φτάσει στο σημείο μέχρι και να χαστουκίσει άνθρωπο.

Βάνα Μπάρμπα: «Της έδωσα χαστούκι γιατί ήταν προσβλητική απέναντί μου. Δεν μπορείς να μπαίνεις έτσι μέσα σε ένα ζευγάρι»

Καλεσμένη στην εκπομπή Ανοιχτά και στην Αννίτα Πάνια βρέθηκε λοιπόν η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μίλησε για τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής της.

Η Βάνα Μπάρμπα για πρώτη φορά περιέγραψε την στιγμή που χαστούκισε μια άγνωστη γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο, όταν εκείνη άρχισε να προσεγγίζει αδιάκριτα τον τότε σύντροφό της.

Αναλυτικά το σκηνικό με το χαστούκι που έδωσε η Βάνα Μπάρμπα

«Έχω δώσει σφαλιάρα σε γυναίκα. Ήταν προσβλητική απέναντί μου. Ήταν πριν γεννήσω την κόρη μου. Πηγαίναμε σε ένα ωραίο μαγαζί και συνοδευόμουν από έναν άνδρα που ήμουν και ερωτευμένη μαζί του. Εκείνη έπεφτε πάνω του, τον έπαιρνε αγκαλιά, έκανε διάφορα για να με ενοχλήσει, έντονα όμως», περιέγραψε η Βάνα Μπάρμπα.

Και συνέχισε για την στιγμή που της έριξε χαστούκι: «Μου γύρισε το μάτι εκείνη τη στιγμή και της δίνω ένα χαστούκι. Και της λέω “αυτό σου αξίζει για να μάθεις να μην ξεπερνάς το μέτρο”. Με χειροκροτούσαν από τα άλλα τραπέζια. Μόλις έφυγε το χαστούκι νομίζω δεν θα το ξανακάνει σε άλλες γυναίκες», δήλωσε, ενώ παραδέχτηκε: «Αν ήταν μια γυναίκα τόσο ανόητη θα το ξαναέκανα. Δεν μπορείς να μπαίνεις έτσι μέσα σε ένα ζευγάρι».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo