Βρέθηκε από τώρα η νικήτρια: H Κύπρια που χάζεψε τους κριτές του GNTM και κατάφερε να τους εξοργίσει

GNTM: Η 26χρονη Ζωή από την Κύπρο με τις 2 μάνατζερς

Μια διαγωνιζόμενη κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές με την ομορφιά της και να τους εκνευρίσει με τις μάνατζερς της. Ο λόγος για την καλλονή Ζωή από την Κύπρο η οποία μας έκοψε την ανάσα με την εμφάνιση της.

«Το Λονδίνο δεν είναι για σένα. Νομίζω είσαι πολύ όμορφη για το Λονδίνο». Με αυτή την ατάκα του Τάσου Σωφρονίου φάνηκε το πώς θα εξελιχθεί η οντισιόν της 26χρονης Ζωής από την Κύπρο στο δεύτερο επεισόδιο του GNTM.

Η Ζωή αποθεώθηκε στο φινάλε από τους 4 κριτές, αν και στη διάρκεια της οντισιόν υπήρχαν στιγμές εκνευρισμού, ιδίως από τη Βίκυ Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντελή, όταν τους είπε πως ανήκει σε τρία πρακτορεία. Μάλιστα, δύο από τις ατζέντισσές της ήταν μαζί της και προσκλήθηκαν στο πλατό για να κάτσουν δίπλα από τους κριτές.

GNTM: Η οντισιόν της Ζωής και οι εντάσεις

Ο κ. Καράβας της ανέφερε πως βλέπει σε εκείνη ένα μοντέλο έτοιμο να δουλέψει από αύριο κιόλας, αλλά αναρωτήθηκε τι συμβαίνει και δεν το έχει πετύχει σε αυτά τα 10 χρόνια που ασχολείται με τη μόδα. «Κάτι πάει λάθος. Και δεν έχει να κάνει με σένα», της είπε και άφησε ξεκάθαρη υπόνοια για τα πρακτορεία που την εκπροσωπούν.

Η Ζωή πήρε τελικά τα 4 «ναι», αλλά όλοι της εξήγησαν πως θα κρίνετε πολύ πιο αυστηρά απ΄όλες τις κοπέλες στο GNTM και θα την έχουν στο στόχαστρο, καθώς… τα έχει όλα και είναι έτοιμο μοντέλο.

Δείτε τη:

Related posts

Νεκρός πασίγνωστος δημοσιογράφος

Νέος χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz: Χώρισαν μετά από 8 χρόνια γάμου

Τραγικό τέλος για 21χρονη