Ξέσπασε σε κλάμματα ο πατέρας Δημήτριος: «Είδα να θεραπεύονται παράλυτοι, κουφοί. Με νοιάζει ο Παράδεισος όχι η Γη»

Πατέρας Δημήτριος: Η εξομολόγηση για τα θαύματα που έχει βιώσει

Ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου με τον πατέρα Δημήτριο να ξεσπάει σε κλάμματα, εξομολογούμενος τα θαύματα που έχει βιώσει.

Λύγισε ο π Δημήτριος στο κήρυγμά του σήμερα 7 Ιουλίου 2022 μετά τη Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της μνήμης της Αγίας Κυριακής στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Μιλώντας για τον μακαριστό Γέροντα του π Αντώνιο Μολφέση από τις ΗΠΑ τόνισε:

“Τι θέλεις παιδί μου την εξομολόγηση μου;” – Πατέρας Δημήτριος

Είδα να σηκώνονται παράλυτοι, να θεραπεύει ανθρώπους τυφλούς, κουφούς, να θεραπεύει κάθε ασθένεια, να ίπταται σε ώρα Θείας Λειτουργίας, τα χέρια του να γίνονται κόκκινα ποτισμένα με το αίμα του Ιησού Χριστού και να μου λέει ΄΄Να λες αυτό που λέει ο ουρανός, οι ουρανοί διηγούνται ΔΟΞΑ ΘΕΟΥ΄΄.

Να αφήσεις τη Γη και να κερδίσεις τον ουρανό.

Δεν πιστεύουμε στο Ευαγγέλιο και στα θαύματά του τη σημερινή εποχή της ύλης και της συκοφαντίας;

Να με συγχωράτε και εγώ σας ευχαριστώ, να μου δίνετε ελπίδα και πίστη, εγώ σας ευχαριστώ, σας αγαπώ, αν πονέσει η δική σας η καρδιά θα το νιώσω, θα πονέσει και η δική μου καρδιά. Δεν θα γυρίσω πίσω και θα γελάσω, μαρέσει να ζω με αυτόν τον πόνο, είναι η αγαλλίαση, είναι ο Παράδεισος. Συγνώμη που καμιά φορά θυμώνω και νευριάζω , είναι το ανθρώπινο.

Related posts

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον