Ζενεβιέβ Μαζαρή: Σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες – Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ μαζί με τα παιδιά της, που κληρονόμησαν την τσαχπινιά της

Ζενεβιέβ Μαζαρή: Φωτογραφίες με τα παιδιά και τον σύζυγό της

Η Ζενεβιέβ Μαζαρή, έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, όπου είχε τον ρόλο της creative director στο ριάλιτι. Βέβαια, μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το show, ανέλαβε και την θέση της, στην κριτική επιτροπή.

Την επόμενη ημέρα, όλες οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης μιλούσαν για εκείνη και τα χαρακτηριστικά της. Ήταν ετοιμόλογη, με άποψη και καυστικό χιούμορ. Είχε γούστο και γνώσεις, οι οποίες σχετίζονταν με τον τομέα της μόδας. Ωστόσο, φέτος τα πράγματα άλλαξαν περισσότερο. Η Ζενεβιέβ έχει πιο ενεργό ρόλο στο Greece’s Next Top Model κι αυτό αρέσει ακόμη περισσότερο στο τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδας.

Η Ζενεβιέβ πήρε το όνομα της από τη γιαγιά της. Η ίδια είναι σύζυγος του Βασίλη Καρύδη. Μαζί έχουν δύο παιδιά, τη Ροζαλία (σ.σ. 8 ετών) και τον Μιχάλη (σ.σ. 2,5 ετών). Η Ζενεβιέβ είναι οπαδός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, διαθέτει και δικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια αρέσκεται να ανεβάζει φωτογραφίες από την προσωπική ζωή της. Η creative director του GNTM αναρτά φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές, με την οικογένειά της. Δηλαδή, φωτογραφίες, με τους Βασίλη Καρύδη, τη Ροζαλία Καρύδη και το Μιχάλη Καρύδη.

Ζενεβιέβ Μαζαρή: Οικογενειακές εικόνες

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί