Πατάτες φούρνου: Εύκολη συνταγή με θυμάρι και μουστάρδα

Πατάτες φούρνου: Υλικά συνταγής

Πατάτες φούρνου: Τι θα χρειαστείτε

1,5 κιλό πατάτες
3 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. μέλι
ελαιόλαδο
1 κ.γ. ζωμό λαχανικών
Χυμός 1 λεμονιού
λιγο νεράκι
1-2 σκελίδες σκόρδο
λίγο ρίγανη
μερικά κλωνάρια θυμάρι φρέσκο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής πατατών φούρνου

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς

 Καθαρίζουμε τις πατάτες

Στο multi χτυπάμε τη μουστάρδα, το μέλι, το ελαιόλαδο, το νερο, το ζωμό, και το λεμόνι, αρκετά μέχρι να έχουμε ένα μείγμα ομοιογενές

Στρώνουμε τις πατάτες σε ένα ταψί σε μέγεθος όπου οι πατάτες να μην είναι η μια πάνω στην άλλη και τις περιχύνουμε με το μείγμα που δημιουργήσαμε στο Multi

Πασπαλίζουμε τις πατάτες με τη ρίγανη και το θυμάρι, με αλάτι και πιπέρι

Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και προσθέτουμε και αυτο αναμέσα στις πατάτες

Τοποθετούμε στο φούρνο και ψήνουμε για 45-50 λεπτά

Related posts

Τηγανιτές πατάτες: Το κόλπο με το νερό και το ξύδι για να γίνουν τραγανές

Η Δίαιτα του Βραστού Αυγού: Χάστε 10 Κιλά σε 2 Εβδομάδες, Χωρίς να Ζοριστείτε

Χλώμιασαν οι καταναλωτές: Σαλμονέλα σε εισαγόμενο κοτόπουλο στην ελληνική αγορά