Τρέξτε να προλάβετε: Σούπερ προσφορά από την Aegean με 1+1 που λήγει άμεσα

Aegean: Έχει προκαλέσει χαμό η νέα προσφορά της

Ένα φθινοπωρινό ταξιδάκι είναι ότι καλύτερο για να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Γι’ αυτό η AEGEAN έβγαλε ανακοίνωση για προσφορά 1+1 εισιτήριο ανεξαρτήτως προορισμού.

Αφορά κρατήσεις που θα γίνουν έως 19 Οκτωβρίου για πτήσεις που θα γίνουν το Νοέμβριο.

Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού και εσωτερικού. Ισχύει για πτήσεις μετ’ επιστροφής, που εκτελούνται από την AEGEAN και την Olympic Air. Εξαιρούνται όλες οι πτήσεις κοινού κωδικού.

Aegean: Η μεγάλη προσφορά μέχρι τις 19 Οκτωβρίου

Η χρήση της προσφοράς θα πραγματοποιείται όταν ο κωδικός ONEPLUSONE εισαχθεί στο πεδίο “Εκπτωτικός Κωδικός” που εμφανίζεται στη φόρμα κράτησης και δεν μπορεί να συνδυαστεί με καμία άλλη προσφορά. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κράτηση και ισχύει μόνο σε περίπτωση που υπάρχουν 2 επιβάτες σε αυτή. Σε περίπτωση που ο αριθμός των επιβατών είναι ένας ή περισσότεροι από δυο, ο εκπτωτικός κωδικός δεν θα ισχύει. O εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά ανά λογαριασμό.

Η έκπτωση της προσφοράς δεν αφορά στους φόρους.

Ο εκπτωτικός κωδικός ισχύει για συναλλαγές σε Ευρώ (€). Σε περίπτωση ακύρωσης των εισιτηρίων, εφαρμόζεται πολιτική επιστροφής χρημάτων ανάλογα με την κατηγορία ναύλου. Οι αλλαγές των εισιτηρίων επιτρέπονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του εκάστοτε ναύλου. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy και Business class και λήγει στις 19/10/2022 23:59 ώρα Ελλάδας.

Related posts

Πανελλήνιος Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστη, αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός

Με τρεμάμενη φωνή η Ματίνα Παγώνη: Αν είχε κάνει αυτό η Ντέμη Γεωργίου θα είχε σωθεί

Η Δανάη Μπάρκα πήγε στο πιο όμορφο μέρος και πόζαρε χαλαρή δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της