Αθήνα παραβάσεις: Κορονοπάρτι και ανοιχτοί οίκοι ανοχής – Βροχή τα πρόστιμα εν μέσω lockdown

Αθήνα παραβάσεις: Δείτε μερικές από τις παραβάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές της Αθήνας

Αθήνα παραβάσεις: Βροχή από πρόστιμα πέφτουν όλο αυτό το διάστημα στην Αττική για παραβάσεις εν μέσω lockdown. Ενώ οι μεταλλάξεις στη χώρα κερδίζουν έδαφος, ενώ τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς, ενώ το ΕΣΥ πιέζεται. Εξακολουθούν και υπάρχουν πολίτες που αναζητούν τρόπους να παραβλέψουν την καραντίνα και να παρανομήσουν.

Η κατάσταση στην Αττική είναι ιδιαίτερα ανησυχητική. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα. Κι αυτό διότι σύμφωνα με τον καθηγητή Θωμαΐδη, η αύξηση του ιικού φορτίου στα λύματα της Αττικής έχει αυξηθεί κατά 180%!

Επομένως, υπό αυτές τις συνθήκες είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να υπάρχουν πολίτες που παραβλέπουν τα μέτρα. Από το σύνολο των νέων κρουσμάτων χθες (1.070), τα 533 εντοπίστηκαν στην Αττική. Ενώ από αυτά, τα 129 αφορούσαν μόνο στον κεντρικό τομέα της Αθήνας.

Συγκεκριμέτα τα κρούσματα διαμορφώθηκαν ως εξής στην Αττική:

  • 76 στην Ανατολική Αττική
  • 58 στο Βόρειο Τομέα Αθήνας
  • 101 στο Δυτικό Τομέα Αθήνας
  • 24 στη Δυτική Αττική
  • 129 στον Κεντρικό Τομέα Αθήνας
  • 80 στο Νότιο Τομέα Αθήνας
  • 64 στον Πειραιά

Αθήνα παραβάσεις: Πρόστιμα για κορονοπάρτι και ανοιχτοί οίκοι ανοχής

Δείτε αναλυτικά ορισμένες από τις παραβάσεις που εντοπίστηκαν σε περιοχές της Αθήνας

Στη Νίκαια, εξαιτίας ενός κορονοπάρτι, γιος γνωστού εφοπλιστή κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν 10 άτομα να τρώνε σουβλάκια και να πίνουν μπύρες, αγνοώντας τις απαγορεύσεις. Στον 33χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και στα άτομα που ήταν εκεί πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα.

Στη Δάφνη, αστυνομικοί εντόπισαν οίκο ανοχής που λειτουργούσε κανονικά. Στο εσωτερικό εντοπίστηκαν 5 πελάτες και 4 εργαζόμενες. Σε όλους βεβαιώθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα