Χίος Τσικνοπέμπτη: Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη ψησταριάς που τσίκνιζε με 10 άτομα

Χίος Τσικνοπέμπτη: Το περιστατικό έλαβε χώρα στο χωριό Κώμη της Χίου

Χίος Τσικνοπέμπτη: Ένα απίστευτο περιστατικό παρανομίας έλαβε χώρα χθες ανήμερα της Τσικνοπέμπτης σε χωριό της Χίου. Συγκεκριμένα στο χωριό Κώμη στη νότια Χίο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Μαστιχοχωρίων, ιδιοκτήτης ψησταριάς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Στο εσωτερικό της ψησταριάς εντοπίστηκαν 10 άτομα να τσικνίζουν μαζί χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο. Σε βάρος του ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας. Στους πελάτες που βρίσκονταν στο εσωτερικό βεβαιώθηκε πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα.

Χίος Τσικνοπέμπτη: Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη ψησταριάς

Πέρα από το τσουχτερό πρόστιμο στη Χίο για την Τσικνοπέμπτη, στις φοιτητές εστίες Πάτρας και Πατησίων έκαναν κορονοπάρτι

Κορονοπάρτι έγινε χθες Τσικνοπέμπτη στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών και της Πατησίων. Η αντίδραση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών ήταν οργισμένη. Ανέφερε «Θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για το γεγονός της διοργάνωσης πάρτυ στη Φοιτητική Εστία, μέσα στις δύσκολες συνθήκες πανδημίας. Η Πρυτανική Αρχή δεν θα αποδεχθεί επανάληψη τέτοιων φαινομένων και θα πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για να προστατέψει το υπέρτατο αγαθό της Ζωής και τη Δημόσιας Υγείας όλων μας».

Και στη Θεσσαλονίκη όμως επιβλήθηκε πρόστιμο σε ψητοπωλείο που είχε βγάλει την ψησταριά στο δρόμο και έψηνε κανονικά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα