Ηράκλειο σοκ: Καταγγελία για άτομα θετικά στον κορονοϊό που σπάνε την καραντίνα!

Ηράκλειο σοκ: Τι κατήγγειλε ο πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Γαζίου

Ηράκλειο σοκ: Μία σοβαρή καταγγελία έκανε ο πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Γαζίου, Μιχάλης Δρακάκης. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Δρακάκη, υπάρχουν πολλά άτομα τα οποία έχουν επιβεβαιωθεί ως θετικά κρούσματα, σπάνε την καραντίνα και κυκλοφορούν στην κοινότητα ανενόχλητα!

Ο κ. Δρακάκης μιλώντας στον ΣΚΑΙ Κρήτης 92,1 ανέφερε «Υπάρχουν πληροφορίες για επιβεβαιωμένα κρούσματα που δεν τηρούν την καραντίνα και κυκλοφορούν στην κοινότητα».

Μάλιστα, στο Γυμνάσιο Γαζίου εντοπίστηκε πρόσφατα θετικό κρούσμα σε μαθητή και με αίτημα του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προς τον Δήμο. Ζητήθηκε η αναστολή των δια ζώσης μαθημάτων στο συγκεκριμένο σχολείο. Όπως ανέφερε ο κ. Δρακάκης «Εκφράστηκε από τους εκπαιδευτικούς η ανάγκη να γίνουν απολυμάνσεις και τη Δευτέρα είχαμε επιβεβαιωμένο κρούσμα σε μαθητή».

Τέλος, σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αναφέρει «τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη ανησυχία για τη ραγδαία εξάπλωση του ιού τόσο στο Ηράκλειο. Όσο και στην περιοχή μας, σύμφωνα με τις μαρτυρίες συμπολιτών μας, οι οποίοι είτε βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Είτε ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα».

Πέρα από το σοκ στην περιοχή του Ηρακλείου με το σπάσιμο της καραντίνας, γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω κορονοϊού

Η πανδημία του κορονοϊού και τα απανωτά lockdown εδώ και 1 χρόνο, έχουν επηρεάσει σημαντικά την ψυχική υγεία των πολιτών. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την οικονομική δυσχέρεια, μπορεί να αποβεί μοιραίο για κάποιους ανθρώπους. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα μίας Κρητικιάς η οποία παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω της ψυχολογικής πίεσης του κορονοϊού.

Related posts

Ωράριο σούπερ μάρκετ: Πώς θα λειτουργήσουν την Κυριακή των Βαΐων

Ξεφορτωθείτε τα μυρμήγκια από την κουζίνα σας: Οι 8 τρόποι που θα σας «σώσουν» τη ζωή

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Δεν χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε σε ανήλικα αδέρφια