Μαυροφορεμένος νεαρός άντρας βάζει φωτιές και εξαφανίζεται: Αυτός είναι ο εμπρηστής της Πεντέλης

Πεντέλη: Το βίντεο ντοκουμέντο με μαυροφορεμένο άντρα

Όπως όλα δείχνουν από εμπρησμό ξεκίνησαν οι φωτιές στην Πεντέλη, οι οποίες κόστισαν περιουσίες και καταστροφές στους πολίτες. Ένα αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha σχετικά με το ενδεχόμενο εμπρησμού στην Πεντέλη.

Στο βίντεο φαίνεται ένας νεαρός άνδρας φορώντας μαύρα να πλησιάζει την άκρη του δρόμου και λίγα δευτερόλεπτα μετά να ξεκινάει φωτιά στο σημείο.

Όλα αυτά συμβαίνουν τα ξημερώματα της Τετάρτης στα Σπάτα, δίπλα στο Πανόραμα Παλλήνης, ενώ μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη και καίγονται σπίτια.

Κατεπείγουσα έρευνα για τις φωτιές στην Πεντέλη

Την ίδια στιγμή, εισαγγελική έρευνα με τον χαρακτήρα του επείγοντος ξεκινά για τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, με αρχή την Πεντέλη, ανάμεσα σε Ντράφι και Νταού, και επεκτάθηκαν σε Ανθούσα, Γέρακα και Παλλήνη καθώς και για αυτή που ξέσπασε χθες σε περιοχές των Μεγάρων.

Με εντολή της προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών, η προϊσταμένη τής Εισαγγελίας Εφετών Μαρία Γκανέ Ζητά τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με στόχο την αναζήτηση ποινικών ευθυνών, προς κάθε κατεύθυνση, για τα αίτια των πυρκαγιών που προκάλεσαν καταστροφή χιλιάδων στρεμμάτων δασικών και αγροτικών εκτάσεων και περιουσιών κατοίκων.

Φωτιά στην Πεντέλη – Βίντεο ντοκουμέντο: Μαυροφορεμένος εμπρηστής βάζει φωτιά στα Σπάτα και εξαφανίζεται

Η κυρία Γκανέ ζητά να μελετηθούν τα στοιχεία και να αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες για την τέλεση συγκεκριμένων αξιόποινων πράξεων που αφορούν τα αδικήματα του εμπρησμού, εμπρησμού δάσους και παραβάσεων της νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος. Σε αυτό το πλαίσιο θα αξιοποιηθούν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και πληροφορίες που θα τεθούν στη διάθεση της εισαγγελικής Αρχής συμπεριλαμβανομένων μηνύσεων που ενδέχεται να υποβληθούν από πολίτες.

Η έρευνα θα διενεργηθεί από εισαγγελέα ο οποίος καλείται να ελέγξει εξονυχιστικά και να ερμηνεύσει τα δεδομένα των δύο συμβάντων που έπληξαν την Αττική προκαλώντας τεράστια οικολογική καταστροφή αλλά και απώλειες περιουσιών, σπιτιών και οχημάτων, ώστε να προσδιορίσει αν προκύπτουν ενδείξεις για την απόδοση ευθυνών και να εντοπίσει ποιοι είναι οι υπαίτιοι.

Related posts

Έκτακτη Προειδοποίηση για σεισμό – «τέρας» στην Ελλάδα: Δείτε ποια περιοχή κινδυνεύει άμεσα

Αυτοκίνητο: Έρχоνται Σαββατοκύριακα χωρίς ΙΧ

Τον σκóτwσε με τα μωρομάντηλα και τον έβγαζε φώτο: Νεκpός 3χpоνος από τα χέρια της μnτριάς του, σε σоκ οι γоνείς