Νεκρή από θρομβοεμβολικό επεισόδιο μετά τον εμβολιασμό της 42χρονη μητέρα

42χρονη μητέρα: Νεκρή από θρομβοεμβολικό επεισόδιο

42χρονη μητέρα: Δυστυχώς ένας ακόμη θάνατος μετά από εμβολιασμό καταγράφεται στην γειτονική Κύπρο.

Η Κύπρος είναι σοκαρισμένη από τον θάνατο της 42χρονη Θέκλας Δημητρίου. Η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από θρομβοεμβολικό επεισόδιο που υπέστη δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό της.

Σύμφωνα με το κυπριακό famagusta.news ο γιατρός της 42χρονης μητέρας θεωρεί ότι ο θάνατός της συνδέεται με τον εμβολιασμό. Και έστειλε κίτρινη κάρτα στις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες προκειμένου να ερευνηθεί το περιστατικό.

Ο θάνατος της 42χρονης μητέρας πιθανόν οφείλεται στον εμβολιασμό

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Αναπληρώτρια Διευθύντρια των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών, Έλενα Παναγιωτοπούλου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Κύπρου «Μέρα Μεσημέρι»: «Στις 07:47 το πρωί είχαμε λάβει κίτρινη κάρτα για το περιστατικό από τον προσωπικό ιατρό… Πιστεύει ότι πιθανόν να συνδέεται με τον εμβολιασμό».

Η κα. Παναγιωτοπούλου διευκρίνισε ότι πρέπει να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Προκειμένου να διερευνηθεί εάν ο θάνατος της άτυχης γυναίκας προκλήθηκε από το εμβολιαστικό σκεύασμα.

Επιπλέον, η ίδια τόνισε ότι οι αναφορές γίνονται συνήθως στο διάστημα μεταξύ 2-3 μηνών μετά από τον εμβολιασμό. Και ότι οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες πρέπει να εξετάσουν το περιστατικό.

Related posts

Ζωντανός «Νοστράδαμος»: Προβλέπει «3 μέρες σκότους» σε όλο τον πλανήτη το 2024

Ωράριο σούπερ μάρκετ: Πώς θα λειτουργήσουν την Κυριακή των Βαΐων

Ξεφορτωθείτε τα μυρμήγκια από την κουζίνα σας: Οι 8 τρόποι που θα σας «σώσουν» τη ζωή