Σαββατοκύριακα απαγόρευση κυκλοφορίας: «Κλείδωσε η απόφαση – Απαγόρευση από τις 18:00

Σαββατοκύριακα απαγόρευση κυκλοφορίας: «Κλείδωσε η απόφαση – Απαγόρευση από τις 18:00

Σαββατοκύριακα απαγόρευση κυκλοφορίας: Δείτε αναλυτικά τις τελευταίες πληροφορίες για τα μέτρα

Σαββατοκύριακα απαγόρευση κυκλοφορίας: «Κλείδωσε» η απόφαση – Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα ΣΚ. Η επιτροπή λοιμωξιολόγων φαίνεται πως αποφάνθηκε υπέρ της απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα.

Η εισήγηση της επιτροπής θα γίνει αργότερα στον πρωθυπουργό, ενώ οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν το απόγευμα στην ενημέρωση από το Νίκο Χαρδαλιά. Έτσι, καθώς τα Σαββατοκύριακα θα απαγορεύεται η μετακίνηση μετά τις 18:00 το απόγευμα. Τα καταστήματα το Σάββατο θα κλείνουν από τις 17:00.

Για το λιανεμπόριο δε, προτείνεται η χρήση του click away και όχι του click inside.

Όσο για τα σχολεία, δεν υπάρχει προς το παρόν εισήγηση να κλείσουν.

Σαββατοκύριακα απαγόρευση κυκλοφορίας: «Κλείδωσε η απόφαση – Απαγόρευση από τις 18:00

Πέρα από την απαγόρευση στην κυκλοφορία από τις 18:00 το Σαββατοκύριακο, στις 12 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι εμβολιασμοί στους 60-64

Πριν λίγη ώρα ο Μάριος Θεμιστοκλέους, Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ανακοίνωσε ότι «Οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο της AstraZeneca αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τις 12 Φεβρουαρίου. Η πλατφόρμα των ραντεβού θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες».

Ακόμα πρόσθεσε «Τα δύο συστήματα δεν θα διασταυρώνονται. Δηλαδή, κάποιος πολίτης που είναι άνω των 80 ετών θα μπορεί να κλείσει ραντεβού μόνο σε συγκεκριμένα εμβολιαστικά κέντρα. Ενώ οι πολίτες της κατηγορίας 60-64 ετών θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού μόνο στα εμβολιαστικά κέντρα με εμβόλια AstraZeneca και όχι στα εμβολιαστικά κέντρα των υπόλοιπων κατηγοριών».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι εμβολιασμοί για τους 60-64 αφορούν στο εμβόλιο της AstraZeneca το οποίο καλύπτει τις ηλικίες από 18 έως 64 ετών.

Μετά την πρώτη δόση του εμβολίου, συστήνεται χρονική απόσταση 12 εβδομάδων από την δεύτερη δόση.

Αυτός είναι ο πατέρας του Γιώργου Παρασύρη και δολοφόνος του 20χρονου στην Κρήτη

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για το σημερινό μακελειό στην Κρήτη – Τον τελείωσε με 4 σφαίρες

Απολαυστικός κορμός με κρέμα λεμονιού, έτοιμος σε λίγα μόνο λεπτά ακόμα και για τις πιο αρχάριες

Όλοι νομίζουν ότι το πήρα από ζαχαροπλαστείο και όμως έφτιαξα αυτό το γλυκό εντελώς μόνη μου

Αν θέλεις ένα αφράτο και ιδιαίτερο κέικ, αυτό το κέικ ανανά με φιστίκι είναι ό,τι πρέπει.

Προτεινόμενα