Συντετριμμένος ο Βασίλης Νομικός: «Βούλα μου… Δεν έχω λόγια» – Το «αντίο» του δημοσιογράφου για τον πιλότο στην Ανδραβίδα

Ανδραβίδα: Ο Βασίλης Νομικός για την τραγική πτώση του Phantom

Η πτώση του αεροσκάφους στην Ανδραβίδα έχει προκαλέσει θρήνο σε όλη την χώρα. Οι οικογένειες των δύο πιλότων έχουν βυθιστεί στη θλίψη.

Δυστυχώς, ο ένας από τους δύο εντοπίστηκε νεκρός, ωστόσο οι έρευνες ακόμη συνεχίζονται για τον δεύτερο άντρα, για τον οποίο μίλησε και ο αδερφός, αλλά και ο πατέρας του. Ο πρώτος μίλησε στο T-Live, στο κανάλι του ALPHA, εξηγώντας ποια ήταν η τελευταία επικοινωνία τους, ενώ ο πατέρας μίλησε στο Live News του MEGA, και αποκάλυψε πως ενημερώθηκε για το δυσάρεστο συμβάν.

Βέβαια, τόσο η οικογένεια του πιλότου στην Ανδραβίδα, όσο και οι συγγενείς και οικογενειακοί φίλοι βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση. Μέσα σε αυτούς είναι ο Βασίλης Νομικός.

ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥΡΟΥΤΣΙΚΑΣ Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΓΕΑ / EUROKINISSI)

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου για τον πιλότο στην Ανδραβίδα

Η πτώση του μαχητικού αεροσκάφους F-4 Φάντομ στην Ανδραβίδα, το πρωί της Δευτέρας 30/1 συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Ο συγκυβερνήτης υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας εντοπίστηκε νεκρός, ενώ ο Κυβερνήτης Σμηναγός, Ευστάθιος Τσιτλακίδης συνεχίζει να αναζητείται. Τα αίτια της τραγωδίας παραμένουν άγνωστα.

Ο Βασίλης Νομικός ο οποίος γνώριζε τον 29χρονο πιλότο και τους γονείς του είναι συγκλονισμένος, και με ένα μήνυμά του στο facebook θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του.

«Ήταν από αυτές τις μαγικές καλοκαιρινές βραδιές στην Άνδρο όταν ο Κώστας μας έλεγε, “όποτε πετάει ο Μάριος έχω ένα βάρος στην καρδιά μου”. Σήμερα όλη η Ελλάδα έχει το ίδιο βάρος. Κώστα μου, Βούλα μου… Δεν έχω λόγια. Είμαι συγκλονισμένος. Τα θερμά μου συλλυπητήρια…» έγραψε ο Βασίλης Νομικός.

Να υπενθυμίσουμε ότι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε δημόσια για την τραγωδία.

«Συγκλονισμένος πληροφορήθηκα τη συντριβή του μαχητικού αεροσκάφους και την απώλεια του συγκυβερνήτη Υποσμηναγού Μάριου- Μιχάηλ Τουρούτσικα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για το εντοπισμό του κυβερνήτη. Πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα την ώρα του καθήκοντος υπό εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες εκπαίδευσης. Που βυθίζει στο πένθος την Πολεμική Αεροπορία και υπενθυμίζει σε όλους μας πόσο σκληρή και επικίνδυνη είναι η μάχη που δίνουν καθημερινά οι πιλότοι μας για την προάσπιση των αιθέρων της πατρίδας μας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του ιπτάμενου Υποσμηναγού. Η Πατρίδα δεν θα τον ξεχάσει».

Related posts

Κλειστά σχολεία για δύο μέρες

Βρέθηκαν κολοβακτηρίδια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Συναγερμός: Η επόμενη πανδημία είναι κοντά και είναι πολύ πιθανόν να προκληθεί από τον ιό της γρίπης