Βιβλιοθήκη Βέροιας: Γίνεται καθημερινά παράδοση βιβλίων κατ΄οίκον στους Βεροιώτες

Βιβλιοθήκη Βέροιας: Η Βιβλιοθήκη εξυπηρετεί τους κατοίκους με δικά της μέσα διανομής

Βιβλιοθήκη Βέροιας: Πριν πό λίγο χρονικό διάστημα, σας είχαμε ενημερώσει για την εξαιρετική πρωτοβουλία της Βιβλιοθήκης στη Βέροια. Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν. Να προμηθευτούν έως 3 βιβλία από τη βιβλιοθήκη. Από τις 27 Νοεμβρίου και έπειτα η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια, καθώς είχαν να επιλέξουν από μία γκάμα 160.000 βιβλίων.

Έκτοτε, η Βιβλιοθήκη παραδίδει καθημερινά με κατ΄οίκον διανομήτα βιβλία σε όλους όσους τα έχουν δηλώσει. Παραδίδονται κάθε μέρα έως και 25 πακέτα από τρία βιβλία για τους κατοίκους στη Βέροια. Η βιβλιοθήκη έχει καταφέρει να αποκτήσει το φανατικό κοινό των 35.000 εγγεγραμμένων μελών. Μάλιστα, στις 6 Νοεμβρίου, τη μέρα πριν το lockdown, 1.152 βιβλία δανείστηκαν μέσα σε λίγες ώρες.

Όπως ανέφερε στο voria.gr, η βιβλιοθηκονόμος κα. Ασπασία Τασιοπούλου, «Την πρώτη μέρα είχαμε 50 παραγγελίες. Έχουμε πάρα πολλές παραγγελίες κι έχουμε βάλει κι ένα όριο για να μπορούμε να εξυπηρετούμε τον κόσμο, οπότε κάθε μέρα φεύγουν 25 πακέτα, το καθένα από τα οποία μπορεί να έχει μέχρι τρία βιβλία».

Δείτε ποια είναι τα βιβλία με τη μεγαλύτερη ζήτηση από τη βιβλιοθήκη της Βέροιας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα περισσότερα σε ζήτηση βιβλία είναι τα επιστημονικά. Η κα. Τασιοπούλου αναφέρει «Τότε το είχαν μάθει περισσότερο μητέρες που ζητούσαν κυρίως μυθιστορήματα και βιβλία για παιδιά. Τώρα έχουμε πάρα πολλά βιβλία για φοιτητές που θέλουν να κάνουν τις εργασίες τους, ειδικά για μεταπτυχιακούς φοιτητές που εξυπηρετούμε, γιατί το βιβλίο είναι είδος πρώτης ανάγκης».

Related posts

Ρίγη συγκίνησης στην Βέροια: Ο Γιάννης κέρδισε τη μάχη για τη ζωή του και περήφανος έκανε παρέλαση με το αμαξίδιο του

Δολοφονία Άλεξ: Έρχεται η αρχή του τέλους για τους δράστες – Τους «πρόδωσε» το σημείο που τον έθαψαν

Ανατριχίλα από τα στοιχεία, 17 χρόνια μετά τον θάνατο του Άλεξ: Τον σκότωσαν, τον κουβάλησαν σε καρότσι και τον «έχτισαν»

Φρίκη στη Βέροια: Βρήκε τη σύζυγο του με μαχαίρι καρφωμένο στον λαιμό μέσα στο μπάνιο της

Το χρονικό της Εξαφάνισης Άλεξ: Ο πραγματογνώμονας της υπόθεσης αποκαλύπτει, 17 χρόνια μετά

Βέροια: Η 29χρονη ομολόγησε ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Θρίλερ στη Βέροια: Το «φριζάρισμα» και οι νέες δηλώσεις της 29χρονης που φέρεται να πέταξε το βρέφος της στο φράγμα του Αλιάκμονα

Δεν το χωράει το μυαλό: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που έριξε το μωρό της στο νερό η 29χρονη στη Βέροια

«Επικίνδυνη για τους ανθρώπους γύρω της»: Η καταγγελία της μητέρας της 29χρονης Μήδειας