Αποκάλυψη για τον Τόλη Βοσκόπουλο από την Άντζελα Γκερέκου: Έτσι μοίρασε τελικά την περιουσία του ο τραγουδιστής

Άντζελα Γκερέκου: Αποκαλύπτει το μεγάλο παράπονο του Τόλη Βοσκόπουλο

Η δημοφιλής ηθοποιός, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου. Μεταξύ άλλων μίλησε και για την περιουσία του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την ζωή της στο πλευρό του Τόλη αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγους μήνες πέρασε ένας χρόνος που έφυγε από την ζωή ο κορυφαίος τραγουδιστής και τόσο εκείνη όσο και η κόρη της βρέθηκαν στο κοιμητήριο.

Άντζελα Γκερέκου: Άποσπασμα από την συνέντευξη της

«Δεν ξέρω αν πρέπει να πω αυτά που θα πω αλλά αν δεν τα πω και τώρα, πότε να τα πω; Δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια έχουμε σιωπήσει και εγώ και ο Τόλης. Τώρα που έχει φύγει από τη ζωή μπορώ να πω ότι, ναι, πληγώθηκε. Πληγώθηκε από την χώρα του, από την Πολιτεία, από το νομικό μας σύστημα, από το δικαστικό μας σύστημα. Πληγώθηκε από πολλές αδικίες που έγιναν εις βάρος του. Πληγώθηκε από τους δημοσιογράφους, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα δελτία ειδήσεων, τις εκπομπές που γίνονταν και άλλοι σεβάστηκαν αλλά και πολλοί άλλοι δεν σεβάστηκαν τι ήταν ο Τόλης και πόσα είχε δώσει με την ψυχή του στον χώρο του αλλά και στους ανθρώπους.

Ένας άνθρωπος, που τώρα ναι θα το πω και εγώ ακόμη δεν το ήξερα αυτό καλά καλά, αλλά όταν έφυγε συνεχώς έρχονταν άνθρωποι και μου το έλεγαν, που έδινε σιωπηλά. Βοηθούσε σιωπηλά όποιον είχε ανάγκη, όποιον έχανε το σπίτι του και έβγαινε σε πλειστηριασμό την επόμενη ημέρα, όποιο παιδί είχε πρόβλημα με εξαρτησιογόνες ουσίες. Βοηθούσε, βοηθούσε, βοηθούσε. Σε σχέση με το χρήμα, ενώ ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους, δεν είχε καμία πρακτική σχέση. Ήταν κοντά του άνθρωποι που τον αγαπούσαν πραγματικά και μπορούσαν λίγο να διαχειριστεί σωστά, πήγαινε καλά. Ήταν κοντά του άνθρωποι αρνητικοί που ήθελαν να τον εκμεταλλευτούν, δεν πήγαινε καλά.

Όταν λοιπόν είχε ξεσπάσει το θέμα το φορολογικό, ήταν δέκα χρόνια πριν στα δικαστήρια. Το πώς και γιατί το έβγαλαν και ο πολιτικός κόσμος τότε, ναι θέλω να το πω γιατί το πιστεύω, μέσω των δημοσιογράφων, ότι ξαφνικά “ο σύζυγος της πολιτικού Άντζελας χρωστάει λεφτά στην εφορία” λες και ήταν πρωτοφανές. Αυτό από το 2004 που μου ζήτησαν να κατέβω βουλευτής, ήταν το πρώτο πράγμα που είπα. “Έχει φορολογικά δικαστήρια, μήπως ενοχλεί αυτό;” για να με διαβεβαιώσουν πως όχι.

Να το πούμε τώρα, λοιπόν, ήταν η συνέπεια ενός διαζυγίου με άσχημο τρόπο γιατί το έβλεπα και το έζησα και εγώ κοντά του. Ήταν και συνέπεια λόγω της αφέλειας και αγνότητας του Τόλη, που είχε μια παιδική ψυχή σε όλα αυτά και το λέω μετά λόγου γνώσεως αυτό, που υπέγραψε ένα πληρεξούσιο και είπε “διαχειριστείτε το όνομα μου και ότι κάνω, όπως θέλετε”. Το αποτέλεσμα ήταν πως όλη του η περιουσία κατασχέθηκε από το κράτος.

Αυτοί λοιπόν που λένε, κάποιοι ευτυχώς ελάχιστοι, ότι ο Τόλης έκλεψε το κράτος, αντίθετα θα πούμε! Το κράτος του πήρε όλη την περιουσία από μια κακοδικία που έγινε, γιατί περί αυτού πρόκειται. Από τότε ο Τόλης είπε, “εγώ που βοήθησα τόσο πολύ τα κανάλια στην αρχή τους και έβγαινα χωρίς τίποτα και έκανα αυτές τις τεράστιες επιτυχίες και τα νούμερα δεν ζήτησα ποτέ τίποτα. Λίγη ανθρωπιά, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια ζητάω. Και δεν την είχα, άρα δεν θέλω να μιλήσω μαζί σας”. Έλεγε πάντοτε όμως, ότι δεν φταίνε όλοι. Φταίνε κάποιοι» εξομολογήθηκε η Άντζελα Γκερέκου.

Related posts

Λίτσα Διαμάντη: Το αληθινό ονοματεπώνυμο, η μεγάλη καριέρα και η καταγωγή της τραγουδίστριας

Άντζελα Γκερέκου: «Η κορούλα μου απαγορεύει να μιλάω για εκείνη, όπως κάθε παιδί που σέβεται τον εαυτό του»

Τρισευτυχισμένες μαμά και κόρη: Χαρές στο σπίτι της Άντζελας Γκερέκου και της Μαρίας Βοσκοπούλου

Μεγάλωσε μαζί με τον «Πρίγκιπα»: Η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτίνα Σερπιέρη, που γαλουχήθηκε κοντά στον Τόλη Βοσκόπουλο

Το τηλεφώνημα που «λύγισε» την Άντζελα Γκερέκου: Το άγνωστο σκηνικό με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Άντζελα Γκερέκου: Τα δάκρυα για τον Τόλη Βοσκόπουλο, η κόρη τους και η μεγάλη πικρία

Λύγισε η Άντζελα Γκερέκου: Δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυα της για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Συγκινεί η Άντζελα Γκερέκου στο πλευρό της Μάρως Κοντού: Η αναφορά στον Τόλη Βοσκόπουλο

Λουλούδια, πίνακες και η ανάμηση του Τόλη Βοσκόπουλου: Φωτογραφίες από το σπίτι της Άντζελας Γκερέκου