Έλενα Πολυχρονοπούλου: Η ζωή εντός και εκτός φυλακής, ο σύντροφος της και το τάμα στην Παναγία της Τήνου

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Η αποκαλυπτική συνέντευξη στον ΑΝΤ1 για την φυλακή

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου μίλησε για την εμπειρία της με την φυλακή αλλά και για την ζωή της από την στιγμή που αποφυλακίστηκε. Υπενθυμίζουμε, πως η πρώην παίκτρια ριάλιτι συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Η ίδια είχε αρνηθεί την εμπλοκή της στην υπόθεση διατηρώντας αποστάσεις από τον Δημήτρη Ρεγγινίδη. Αποφυλακίστηκε πριν λίγο καιρό και προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονική της ζωή.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου μίλησε στο «Πρωινό» για το πώς ήταν η ζωή της μέσα στη φυλακή αλλά και την προσπάθειά της να ξεκινήσει και πάλι τη ζωή της.

6159939

«Η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ μετά τη φυλακή, βρίσκω τα πατήματά του μου σιγά σιγά, το παλεύω και με τη σχολή μου και με τη δουλειά και εξελισσόμαστε όσο μπορούμε», είπε αρχικά η Έλενα Πολυχρονοπούλου στον Γιάννη Μαλλιαρό. «Είχα κάνει ένα τάμα στην Παναγιά της Τήνου, το εκπλήρωσα. Ήταν αναμενόμενο. Πιστεύω στον Θεό πάρα πολύ, πιστεύω ότι βοηθάει αυτούς που είναι αθώοι και το έχουν ανάγκη. Με έβγαλε από μια δύσκολη συνθήκη», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Η συνέντευξη και η αποκάλυψη για τον πρώην της

«Στη φυλακή ζούσαμε κάθε μέρα την ημέρα της Μαρμότας», είπε για τις δύσκολες συνθήκες στη φυλακή. Η Έλενα Πολυχρονοπούλου ρωτήθηκε και για τον σύντροφό της, Δημήτρη Ρεγγινίδη αλλά απέφυγε να απαντήσει.

Related posts

Γιάννης Καλλιάνος: Αuτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον αδελφό του

Έγραψε ιστορία ο Πετρούνιας – Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στους κρίκους

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο Κωστής Ζώης