Πολίτης «εισέβαλε» στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου: Του δόθηκε ο λόγος και είπε τα πάντα για την κυβέρνηση σε δύο λεπτά

Νίκος Ευαγγελάτος: Ο νεαρός που κέρδισε τον σεβασμό του

Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ένας νεαρός ο οποίος περίμενε στην ουρά για τεστ κορωνοιού και θέλησε να μιλήσει δημόσια στην κάμερα, απευθυνόμενος στον Νίκο Ευαγγελάτο και την κυβέρνηση.

Λίγες μόνο ημέρες μετά το κύμα οργής που ξέσπασε στα social media κατά του δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου που «έκοψε» και επέκρινε πολίτη που φώναξε υβριστικό σύνθημα για τον πρωθυπουργό μέσα από την κάμερα της εκπομπής του, ήρθε η στιγμή να ανατρέψει τις εντυπώσεις, δίνοντας τον λόγο σε έναν άλλο πολίτη που επιχείρησε να παρέμβει αυθαίρετα στην εκπομπή του.

Όλα έγιναν όταν ένας νεαρός πολίτης αντιλήφθηκε τη ζωντανή σύνδεση και πλησίασε τη δημοσιογράφο φωνάζοντας:

Επέκρινε μάλιστα την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας λέγοντας ότι σπαταλά χρήματα σε επικοινωνιακά τεχνάσματα και όχι στην ουσία που είναι η στήριξη του ΕΣΥ με προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, τηλεοπτικά έμπειρος όσο λίγοι, αναγνώρισε την ευκαιρία να δώσει τη δική του απάντηση σε όσους τον επέκριναν για το «κλείσιμο» της σύνδεσης στον πολίτη που έβριζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έτσι, ζήτησε από τη δημοσιογράφο που βρισκόταν στον δρόμο να δώσει «επιστροφή» στον νεαρό πολίτη ώστε να πει δημόσια όσα ήθελε.

Αναλυτικά τα λόγια του νεαρού στο Δελτίο Ειδήσεων του Ευαγγελάτου

Στη μακροσκελή του παρέμβαση ο νεαρός είπε τα εξής, εκθέτοντας πλήρως την κυβερνητική προσπάθεια να παρουσιάσει μια κατάσταση που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες:

«Υπάρχουν τρομερές ελλείψεις προσωπικού στον νοσοκομειακό τομέα, έχουν γίνει πάρα πολλές απολύσεις τα τελευταία χρόνια, η χρηματοδότηση είναι ελλιπέστατη και πάει σε ένα σωρό βλακείες. Σε περισσότερους αστυνομικούς, σε οχήματα άχρηστα, σε ένα σωρό φωτάκια και λαμπιόνια στο κέντρο της Αθήνας όλη την ώρα, σε μάσκες που δεν κάνουν για πουθενά και υπάρχουν ένα σωρό θέματα που η κυβέρνηση δεν ασχολείται. Ασχολείται με φανφάρες δεξιά και αριστερά και όχι στην ουσία».

Μάλιστα προς το τέλος της παρέμβασης προκάλεσε… «ανατριχίλα» επισημαίνοντας το πόσο καλύτερα τα έχει πάει η Κούβα στη διαχείριση της πανδημίας.

Related posts

Νίκος Ευαγγελάτος: Η θερμή υπόκλιση του τζέντλεμαν δημοσιογράφου στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου που τον βράβευσε για το δημοσιογραφικό του έργο

Βραβεύτηκε για την πρόσφορα του στην ειδησιογραφία ο Νίκος Ευαγγελάτος

Κίνδυνος lοng cοvid ακόμη κι 6 μήνες μετά για τους πλήρως εμβολιασμένους

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Όλοι αυτοί που με βρίζουν είναι αγράμματοι και ανορθόγραφοι»

“Θα κάθομαι να ασχολούμαι με την Κάτια, είναι δυνατόν;”: Ο σύντροφος της Κάτιας ξεσπά

«Ντροπή να παίζουν τραγούδια μόνο όταν πεθαίνει κανείς»: Το ξέσπασμα του Ξαρχάκου για το θάνατο του Παπαθανασίου

Πανελλήνιο σούσουρο με την φωτογραφία που ανέβασε ο Τριανταφυλλόπουλος για την Μαρέβα Μητσοτάκη

Είναι 26 χρονών, γοητευτικός και κούκλος: Ο άγνωστος γιος του Ευαγγελάτου, Λάμπης, από τον 1ο γάμο με την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου

Ζέτα Θεοδωρακοπούλου: Η πρώτη σύζυγος του Νίκου Ευαγγελάτου, τα παιδιά της, ο δεύτερος γάμος και η ευτυχισμένη ζωή σήμερα