0
ΥΛΙΚΑ
100γρ ελαιολαδο,
100γρ. ηλιέλαιο,
1 αυγο, χυμο κ ξυσμα απο 2 πορτοκαλια,
1 γιαουρτι,
1κ.γ κανέλα,
1 μπεικιν παουντερ,
2 βανιλιες,
2-3κ.σ γαλα κ αλευρι γ.ο.χ ή ολικης οσο παρει
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους και τα δουλεύουμε μέχρι να φτιάξουμε μια όμορφη ζύμη.
Η είδηση της ημέρας
Στην συνέχεια, ψηνουμε χωρίς να αλείψουμε με αυγό, στους 180 βαθμους, στον αερα, μεχρι να παρουν ωραιο χρυσαφενιο χρωμα.