Κορμός κατσαρόλας: Θα ξετρελαθείτε με αυτό το τόσο πανεύκολο και φθηνό γλυκό

by i-diakopes

Κορμός κατσαρόλας: Υλικά

Κορμός κατσαρόλας: 1 ζαχαρούχο των 400γρ (397 γράφει επάνω)
600 νερό
6 κ.σ. ζάχαρη καστανή
8 κ.σ. κορν φλάουρ
250 κουβερτούρα
250 βούτυρο φρέσκο ή βιτάμ
1 πακέτο πτι μπερ (225 γρ)

Κορμός κατσαρόλας: Θα ξετρελαθείτε με αυτό το τόσο πανεύκολο και φθηνό γλυκό

Εκτέλεση συνταγής κορμού κατσαρόλας

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να πήξει μέτρια προς αρκετά.


Αποσύρουμε και προσθέτουμε σπασμένα τα μπισκότα.


Τοποθετούμε το μίγμα σε φόρμα ή πυρέξ ή άλλο σκεύος που θα μπει στο ψυγείο.


Γαρνίρουμε με σαντιγύ και τρούφα ή το αφήνουμε σκέτο!

* μπορείτε αντί για ζαχαρούχο και νερό, απλά να βάλετε 1 λίτρο γάλα..

Επειδή δεν είχα ζαχαρούχο και καστανή ζάχαρη έβαλα 1 λίτρο γάλα και 14 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη…

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβαΠερισσότερα