Μέλι με λεμόνι: Βοηθά στη χρόνια δυσκοιλιότητα, κάνει το δέρμα να φαίνεται νεότερο και πιο ελαστικό και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

Μέλι με λεμόνι: Οι ευεργετικές ιδιότητες

Μία τρομερή συνταγή συμβάλει αποτελεσμάτικά στην καταπολέμηση κάθε αρρώστιας. Διαβάστε παρακάτω και θα ανακαλύψετε τι συνέβη σε γυναίκες μετά την κατανάλωση αυτού του μείγματος των 3 συστατικών.
Συνταγή:

Βάλτε χυμό από μισό λεμόνι και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό.

Γιατί αυτό βοηθάει;

Σύμφωνα με έρευνες που δημοσιεύτηκαν στις thehealtsite.com και της Υγείας, υπάρχουν τουλάχιστον δέκα χρήσιμες και θεραπευτικές επιδράσεις πίνοντας ένα ποτήρι ζεστό νερό με μέλι και λεμόνι κάθε πρωί:

Λειτουργεί αντι μικροβιακά
Θεραπεύει το βήχα και το κρύο
Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
Καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες
Στερεώνει το μεταβολισμό
Βοηθά στη χρόνια δυσκοιλιότητα
Εξουδετερώνει τα γαστρικά οξέα
Ηρεμεί τα νεύρα
Μειώνει την κακή αναπνοή
Κάνει το δέρμα να φαίνεται νεότερο και πιο ελαστικό

Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι αυτά τα φάρμακα μπορούν να βοηθήσουν όταν πιάσει το κρύο, ενώ άλλοι είναι σκεπτικιστές, όταν πρόκειται για χημικά.

Μέλι με λεμόνι: Βοηθά στη χρόνια δυσκοιλιότητα, κάνει το δέρμα να φαίνεται νεότερο και πιο ελαστικό και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

Οι ευεργετικές ιδιότητες του λεμονιού σε συνδυασμό με το μελί

Πίνοντας ένα ποτήρι ζεστό νερό με μέλι και λεμόνι ειναι μία θεραπεία που ο Κρίσταλ Ντέιβις (της Εφημερίδας έλεφαντ) ήθελε να κάνει ένα πείραμα και αποφάσισε να επιμείνει σε αυτή τη συνήθεια για 12 μήνες.
Ιδού τι συνέβη:

1. Δεν κρύωσε και δεν έπαθε γρίπη ούτε οποιοδήποτε είδος των γαστρικών ασθενειών

Το ανοσοποιητικό ήτανε εξασθενιμένο, ήταν λογικό να κρυώσει. Να έχει βήχα, φτέρνισμα ή ρινική καταρροή. Αφού άρχισε να πίνει ζεστό νερό με λεμόνι και μέλι, τα προβλήματα αυτά έγιναν παρελθόν.

2. Δεν χρειάζονται καφέ για το ξεκίνημα ης ημέρας

Οι πονοκέφαλοι δεν υπήρχανε επειδή δεν ήπιε καφέ το πρωί. Ο οργανισμός του κατόρθωσε να απελευθερώθεί πλήρως από τον εθισμό της καφεΐνης και ο Κρίσταλ είχε περισσότερη ενέργεια για την επίτευξη των καθημερινών του δραστηριοτήτων.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν