Σνίτσελ κοτόπουλο στο τηγάνι: Με Braun σως, μπρόκολο και τηγανητές πατάτες

by i-diakopes

Σνίτσελ κοτόπουλο στο τηγάνι: Ότι καλύτερο αν σας πιέζει ο χρόνος αυτή η συνταγή

 Σνίτσελ κοτόπουλο στο τηγάνι: Σνίτσελ κοτόπουλο με μπρόκολο, τηγανητές πατάτες και Braun σως. Ένα πολύ γευστικό και μαλακό σνίτσελ με μια υπεροχή πεντανόστιμη σάλτσα που θα αγαπήσετε τόσο εσείς όσο και τα παιδιά .

Πρέπει να το δοκιμάσετε.

Σνίτσελ κοτόπουλο στο τηγάνι με Braun σως, μπρόκολο και πατάτες

Υλικά συνταγής σνίτσελ κοτόπουλου στο τηγάνι

  • Κοτόπουλο 3 φιλέτα (κομμένο σε λεπτές φέτες)
  • Αυγα 1
  • Φρυγανιά 1 κούπα
  • Αλευρι 3 κ.σ
  • Αλατι
  • Ρίγανη
  • Βουτυρο 2 κ.σ
  • Αλευρι 2 κ.σ
  • Κύβοι Λαχανικών 2 λιωμένα σε ζεστό νερό σε μια κούπα του καφέ
  • Κρεμα Γαλακτος 5 κ.σ
  • Σάλτσα Σόγιας 1.5 κ.γ
  • Πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής σνίτσελ κοτόπουλου στο τηγάνι

Πανάρουμε και τηγανίζουμε το κοτόπουλο σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά.

Λιώνουμε το βούτυρο προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε γρήγορα, προσθέτουμε το ζωμό και τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύουμε μέχρι να πήξει 5 λεπτά περίπου.

Το μπρόκολο είναι κατεψυγμένο το βράζουμε για 5 λεπτά.

Καλή επιτυχία!

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβαΠερισσότερα