Το κανταΐφι της τεμπέλας: Η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για κανταΐφι

by i-diakopes

Το κανταΐφι της τεμπέλας: Η πιο γρήγορη συνταγή

Το κανταΐφι της τεμπέλας: Σας έχουμε μία πεντανόστιμη και φυσικά νηστίσιμη συνταγή για κανταΐφι, με λίγα υλικά και χωρίς καθόλου κόπο! Ένα πανεύκολο σιροπιαστό γλυκό για όλες τις ώρες, για κέρασμα ή γιορτές που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες αν είστε αρχάριες στα γλυκά ή δεν έχετε ελεύθερο χρόνο!

Υλικά συνταγής κανταΐφιού της τεμπέλας

  1. Κανταΐφι 1/2 κιλό
  2. Βιτάμ 1
  3. Καρυδια 200 γρ
  4. Ζαχαρη 2 κουταλιές
  5. Φρυγανιά 2 κουταλιές τριμμένη
  6. Κανελά 1 κουταλάκι
  • Ζαχαρη 1000 γρ
  • Νερό 600 γρ
  • Λεμονι ξύσμα και χυμό από 1

Κανταΐφι της τεμπέλας: Η πιο γρήγορη συνταγή για κανταΐφι

Εκτέλεση συνταγής κανταΐφιού της τεμπέλας

Για το σιρόπι

Βράζουμε το σιρόπι 5 λεπτά από τη στιγμή που θα κοχλάσει και το αφήνουμε να κρυώσει.

Για το κανταΐφι

Αλέθουμε τα καρύδια χοντροκομμένα και ενώνουμε με τις 2 κουταλιές ζάχαρη, τη φρυγανιά και τη κανέλα.

Λιώνουμε το βούτυρο.

Ξανοίγουμε καλά το κανταΐφι και ρίχνουμε επάνω το βούτυρο.

Ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια, βάζουμε στο ταψί το μισό , από πάνω το μείγμα με τα καρύδια και μετά το υπόλοιπο κανταιφι.

Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μια ώρα μέχρι να αποκτήσει το χρυσάφι χρώμα.

Το βγάζουμε από το φούρνο, το κόβουμε και το σιροπιάζουμε.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβαΠερισσότερα