Το μυστικό για τα πιο ζουμερά κεφτεδάκια που δοκιμάσατε ποτέ.

by Τόνια Τζαφέρη

Ζουμερά κεφτεδάκια: Το μυστικό βρίσκεται στο ψήσιμο

Με τα κατάλληλα tips, τις σωστές συνταγές και φυσικά με πολύ όρεξη για μαγερική, μπορείς να καταφέρεις κάθε φαγητό που έχεις ονειρευτεί…

Όταν έχετε όρεξη για φαγητό της μαμάς, η καλύτερη επιλογή είναι τα κεφτεδάκια. Με ό,τι και να τα συνοδεύσετε είναι πεντανόστιμα – εκτός κι αν βγουν πολύ στεγνά. Πολλοί αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, ειδικά όταν δοκιμάζουν πιο υγιεινές συνταγές με κρέατα χωρίς λίπος, όπως γαλοπούλα και κοτόπουλο.

Το μυστικό για τα πιο ζουμερά κεφτεδάκια που δοκιμάσατε ποτέ.

Ωστόσο, ανακαλύψαμε το μυστικό για ζουμερά κεφτεδάκια: ο ατμός. Ναι, καλά διαβάσατε. Με αυτή την τεχνική το κρέας εκτίθεται στον ατμό και όχι στο βραστό νερό και έτσι τα κεφτεδάκια βγαίνουν πιο ζουμερά και τρυφερά. Μην ανησυχείτε, δεν θα χρειαστείτε ειδικό εξοπλισμό γι’αυτή την συνταγή.

Η πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για λαχταριστά κεφτεδάκια φούρνου.

Ωστόσο το Athensmagazine.gr σας προτείνει να δοκιμάσετε άλλη μια πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για λαχταριστά κεφτεδάκια φούρνου.

  • Ετοιμάστε το μίγμα και πλάστε τα κεφτεδάκια σύμφωνα με την αγαπημένη σας συνταγή.
  • Χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική με τα λαχανικά, μαγειρέψτε τα κεφτεδάκια στον ατμό για 5-10 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν. Μπορείτε να ακολουθήσετε την τεχνική του βίντεο ή την μέθοδο με το αλουμινόχαρτο που σας είχαμε παρουσιάσει.

Το μυστικό για τα πιο ζουμερά κεφτεδάκια που δοκιμάσατε ποτέ.

  • Αφού τα βγάλετε από τον ατμομάγειρα, μπορείτε να τα τηγανίσετε για λίγο έτσι ώστε να γίνουν περισσότερο τραγανά.
  • Συνεχίστε να ετοιμάζετε το φαγητό σας με όποιον τρόπο θέλετε, μόνο που αυτή τη φορά τα κεφτεδάκια σας θα είναι πιο ζουμερά από ποτέ.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo