Ζαμπονοκασερόπιτα με σφολιάτα: Οικονομική συνταγή με ντομάτα και κρέμα γάλακτος

by Αντώνης Βαλμάς

Ζαμπονοκασερόπιτα με σφολιάτα: Η πρώτη μπουκιά θα λιώσει στο στόμα σας

Ζαμπονοκασερόπιτα με σφολιάτα: Ζαμπονοκασερόπιτα με σφολιάτα,ντομάτα και κρέμα γάλακτος που λιώνει στο στόμα.

Το κασέρι, το έμενταλ, η κρέμα γάλακτος, η ντομάτα και το ζαμπόν έρχονται να δημιουργήσουν την πιο νόστιμη ζαμπονοκασερόπιτα που έχετε δοκιμάσει ποτέ.

Είναι πραγματικά μια συνταγή που χαιρόμαστε να την μοιραζόμαστε μαζί σας, αφού είναι από τις αγαπημένες μας.

Ζαμπονοκασερόπιτα με σφολιάτα: Συνταγή με ντομάτα και κρέμα γάλακτος

Υλικά συνταγής ζαμπονοκασερόπιτας με σφολιάτα

  1. Φύλλο Σφολιάτας 1 πακέτο
  2. Κασέρι 500γρ.τριμμένο
  3. Έμενταλ 350γρ τριμμένο
  4. Ντομάτα 1 ψιλοκομμένη
  5. Ζαμπόν 10 φέτες κομμένο τετραγωνάκια
  6. Αυγά 2
  7. Κρέμα Γάλακτος 300 γρ.
  8. Αλάτι Κατά βούληση
  9. Πιπέρι Κατά βούληση

Εκτέλεση συνταγής ζαμπονοκασερόπιτας με σφολιάτα

Αρχικά βάζουμε σε ένα μπολ το έμενταλ και το κασέρι, την ντομάτα και το ζαμπόν, την κρέμα γάλακτος, ένα αυγό χτυπημένο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε.

Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας.

Στην συνέχεια παίρνουμε ένα πυρέξ και λαδώνουμε τον πάτο του.

Τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας.

Λαδώνουμε και το φύλλο της σφολιάτας.

Έπειτα, βάζουμε την γέμιση πάνω από το φύλλο της σφολιάτας και την απλώνουμε καλά για να πάει ομοιόμορφα παντού.

Κλείνουμε την ζαμπονοκασερόπιτα με ακόμη ένα φύλλο σφολιάτας και χτυπάμε ακόμη ένα αυγό.

Το αλείφουμε πάνω από την πίτα μας και βάζουμε την πίτα στον φούρνο για 35 λεπτά.

Την ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου!

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα