Χίος: Εναλλακτικός γαμήλιος προορισμός για τους Κινέζους – Το νησί ξεχώρισε στο συνέδριο Fujian

Χίος: Το νησί του Αιγαίου είναι προορισμός για γαμήλιο ταξίδι σύμφωνα με τους Κινέζους

Χίος: Το νησί του Αιγαίου ψηφίστηκε ως ένας από τους καλύτερους εναλλακτικούς γαμήλιους προορισμούς από τους Κινέζους. Στην πρόσφατη έκθεση-συνέδριο Fujian στην Κίνα, το νησί της Χίου αναδείχθηκε εναλλακτικός γαμήλιος προορισμός. Μάλιστα ο Δήμος Χίου είναι ήδη σε συζητήσεις με δήμο της Κίνας για μία συνεργασία.

Πέρα από αυτό, είναι στα άμεσα πλάνα του Δήμου Χίου, η συνεργασία με το σύλλογο επαγγελματιών φωτογράφων Χίου. Ώστε να αναδειχθεί μέσα από φωτογραφικό υλικό, το νησί της Χίου ως ιδανικός γαμήλιος προορισμός.

Χίος: Εναλλακτικός γαμήλιος προορισμούς για τους Κινέζους

Χίος: Εναλλακτικός γαμήλιος προορισμούς για τους Κινέζους

Χίος: Εναλλακτικός γαμήλιος προορισμούς για τους Κινέζους

Εκτός από το νησί της Χίου, ιδανικός γαμήλιος προορισμός αναδείχθηκε ολόκληρη η Ελλάδα για Σουηδούς και Φινλανδούς

Σύμφωνα με το θεματικό περιοδικό γάμου HAAT, η Ελλάδα αναδείχθηκε κορυφαίος προορισμός για διακοπές και γάμο. Ως ιδανικοί προορισμοί για τους Σουηδούς και τους Φινλανδούς αναφέρθηκαν η Πάργα, η Σαντορίνη, η Σκόπελος, η Κρήτη και η Ρόδος. Το αφιέρωμα στο εν λόγω περιοδικό έχει γίνει ανάρπαστο, καθώς περισσότεροι από 240.420 μοναδικοί επισκέπτες το έχουν «ξεφυλλίσει» μέχρι σήμερα.

Ακόμα, το τουριστικό περιοδικό Alt αναφέρει 17 ελληνικά νησιά ως ιδανικά για διακοπές. Σε αυτά συγκαταλέγονται: Αντίπαρος, Μύκονος, Νάξος, Σαντορίνη, Ρόδος, Κάρπαθος, Κως, Σύμη, Πάτμος, Ζάκυνθος, Κέρκυρα και Ιθάκη. Καθώς και Ύδρα, Σκιάθος, Σκόπελος, Σάμος και Κρήτη.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα