Νέο κυκλοφορίας: Το ωράριο αλλάζει – Απαγόρευση από τις 22:00 αντί για τις 21:00 το βράδυ

Νέα απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι θα γίνει με σχολεία, διαδημοτικές μετακινήσεις και λιανεμπόριο

Νέα απαγόρευση κυκλοφορίας: Χαλάρωση των μέτρων αναμένεται να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στη χώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο αναμένεται να επιτραπούν από το πρωί του Σαββάτου 3 Απριλίου. Επίσης θα αλλάξει και πάλι το ωράριο απαγορεύσεων και θα μετατεθεί από τις 21:00 στις 22:00 το βράδυ. Αυτό θα γίνει καθώς άλλαξε η ώρα και μεγάλωσε η μέρα.

Όσον αφορά στα σχολεία, η πρόθεση της κυβέρνησης είναι να επιστρέψουν οι μαθητές στις αίθουσες, αλλά όχι στις 5 Απριλίου. Το νέο σενάριο είναι να λειτουργήσει πρώτα η Γ’ Λυκείου στις 12 Απριλίου, λίγο μετά τα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Ενώ τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά στις 19 Απριλίου. Τίποτα βέβαια δεν είναι σίγουρο, μιας και αναμένονται εκ νέου οι εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων.

Σχετικά με το λιανεμπόριο, από την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να επαναλειτουργήσει για τα μικρά καταστήματα. Οι πολίτες θα μετακινούνται με μήνυμα στο 13032 με χρονικό περιορισμό 3 ωρών για τις αγοές. Ενώ θα επιτρέπεται η χρήση του μηνύματος μόνο μία φορά τη μέρα.

Νέα απαγόρευση κυκλοφορίας: Μετατίθεται στις 22:00 το βράδυ

Πέρα από το νέο ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας, περισσότερα από 4.000 αναμένεται να είναι τα σημερινά κρούσματα στη χώρα

Δυστυχώς υπάρχει μαύρη πρόβλεψη για τα σημερινά κρούσματα 30/3 στη χώρα. Μέχρι τις 11 το πρωί είχαν ξεπεράσει ήδη τα 3.000, ενώ αναμένεται να φτάσουν ως και τα 4.000! Εάν συμβεί αυτό, τότε θα μιλάμε για νέο μαύρο ρεκόρ μετά το τελευταίο στις 23 Μαρτίου όπου τα κρούσματα ήταν 3.586.

Πάντως στη Νέα Σμύρνη υπάρχει έξαρση κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες, μιας και φαίνονται πια τα αποτελέσματα των συγκεντρώσεων τις πρώτες μέρες του μήνα.

Νέα απαγόρευση κυκλοφορίας: Μετατίθεται στις 22:00 το βράδυ

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα