Φιλέτο κοτόπουλο στο τηγάνι: Συνταγή με κουρκουμά και πορτοκάλι

by Αντώνης Βαλμάς

Φιλέτο κοτόπουλο στο τηγάνι: Για να τους ξετρελάνετε όλους σε λίγα λεπτά

Φιλέτο κοτόπουλο στο τηγάνι: Ένα λαχταριστό φαγητό με υπεροχή γεύση, άρωμα και χρώμα που οφείλονται στον κουρκουμά.

Αν το στήθος από κοτόπουλο σας φαίνεται γευστικά αδιάφορο τότε πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την εύκολη άλλα πολύ νόστιμη συνταγή που ο κουρκουμάς σε συνδυασμό με το πορτοκάλι και την πιπεριά, δίνουν μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση στο φιλέτο κοτόπουλο.

Συνδυάζεται τέλεια με ρύζι.

Φιλέτο κοτόπουλο στο τηγάνι: Συνταγή με κουρκουμά και πορτοκάλι

Υλικά συνταγής φιλέτου κοτόπουλου στο τηγάνι

  1. Κοτόπουλο 1 στήθοs
  2. Αλατι
  3. Πιπέρι
  4. Κουρκουμας
  5. Πορτοκαλι λίγο ξύσμα
  6. Πιπεριά 1
  7. Ελαιολαδο
  8. Πορτοκαλι  χυμό από ένα

Εκτέλεση συνταγής φιλέτου κοτόπουλου στο τηγάνι

Κόβω το στήθος σε κομμάτια ρίχνω αλάτι, πιπέρι, κουρκουμά  και λίγο ξύσμα από πορτοκάλι

Στη συνέχεια τα ρίχνω σε ένα βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο μόλις πάρουν χρώμα ρίχνω μία πιπεριά και τον χυμό από ένα πορτοκάλι

Το αφήνω μέχρι να πάρει το χρώμα που θέλω

Καλή απόλαυση σας ευχόμαστε

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα