Γλυκό κορμός σκαντζόχοιρος: Πως θα φτιάξεις εύκολα και γρήγορα ένα από τα πιο διάσημα γλυκά

by i-diakopes

Γλυκό κορμός σκαντζόχοιρος: Υλικά

Γλυκό κορμός σκαντζόχοιρος: 500 γρμ πτι μπερ

500 γρμ κουβερτούρα

250 γρμ μαργαρίνη

3/4 φλιτζανιού άχνη ζάχαρη

1 σφηνάκι κονιάκ

1 σφηνάκι γάλα

Γλυκό κορμός σκαντζόχοιρος: Πως θα φτιάξεις εύκολα το διάσημο γλυκό

Για την επικάλυψη της συνταγής του γλυκού κορμού σκαντζόχοιρου

125 γρμ κουβερτούρα

2 κσ μαργαρίνη

3 σμαρτις

Αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα στα τέσσερα.

Εκτέλεση συνταγής γλυκού κορμού σκαντζόχοιρου

Σπάμε τα μπισκότα.

Λιώνουμε την κουβερτούρα.

Χτυπάμε τη μαργαρίνη με την άχνη.

Προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα το γάλα το κονιάκ και ανακατεύουμε καλά.

Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και πλάθουμε τον κορμό σε σχήμα σκαντζόχοιρου σε πιατέλα.

Περιχύνουμε με την επικάλυψη.

Κολλάμε τα σμαρτις μάτια κ μύτη και καρφωνουμε τα αμύγδαλα αγκάθια

Έτοιμο!

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβαΠερισσότερα