Πατατοκεφτέδες στο τηγάνι με φέτα και δυόσμο: Με λίγα υλικά και έτοιμοι σε λίγα λεπτά

by Αντώνης Βαλμάς

Πατατοκεφτέδες στο τηγάνι: Πανεύκολη και γευστική συνταγή για όλους

Πατατοκεφτέδες στο τηγάνι: Ένα νόστιμο και εύκολο ορεκτικό με πατάτες που θα λατρέψουν παιδιά και μεγάλοι! Αυτούς τους πατατοκεφτέδες μπορείτε να τους φτιάξετε σαν σνακ για όλη την οικογένεια ή σαν συνοδευτικό σε επίσημα τραπέζια!

Πατατοκεφτέδες στο τηγάνι με φέτα και δυόσμο: Έτοιμοι σε λίγα λεπτά

Υλικά συνταγής πατατοκεφτέδων στο τηγάνι

  1. Πατατες 10 μικρές
  2. Κρεμμυδι 1 τριμμένο
  3. Κεφαλοτύρι λίγο
  4. Φέτα κατά προτίμηση
  5. Αυγα 1
  6. Αλατι κατά προτίμηση
  7. Πιπέρι κατά προτίμηση
  8. Δυοσμος μπόλικο
  9. Αλευρι για το αλεύρωμα

Εκτέλεση συνταγής πατατοκεφτέδων στο τηγάνι

Πλένω τις πατάτες και τις βράζω ολόκληρες

Τις βάζω στο ψυγείο να παγώσουν για 1 βράδυ

Σε μια λεκάνη τρίβω το κρεμμύδι

Βάζω λίγο κεφαλοτύρι, την φέτα , το αυγό , το αλάτι , το πιπέρι και πολύ δυόσμο

Ρίχνω μέσα την πατάτα τριμμένη και αυτή και τα ανακατεύω όλα μαζί

Τα κάνω μικρές μπουκίτσες, τα αλευρώνω και τα τηγανίζω

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα